x close

Antena Group și-a lansat grila de toamnă printr-o serie de concerte în 3 dintre cele mai importante orașe din România

0
11 Sep 2017 - 18:09
Antena Group și-a lansat grila de toamnă printr-o serie de concerte în 3 dintre cele mai importante orașe din România
Vezi galeria foto


Duminică, 10 septembrie, Antena Group (Antena 1, Happy Channel, Antena Stars și ZU TV) a marcat lansarea grilei de toamnă prin 3 concerte desfășurate simultan  în 3 mari orașe din România: București, Iași și Timișoara. Sub sloganul „Mereu cu tine”,  „Ziua X”, așa cum s-a numit evenimentul, a adunat zeci de mii de români care au venit  pentru a cânta și a dansa alături de starurile lor preferate.   

Peste 10.000 de oameni s-au adunat aseară  în Piața Universității din București. Show-ul din capitală a fost prezentat de Diana Munteanu și Florin Ristei, iar în cea de-a doua parte, amfitrioni au fost Răzvan și Dani. Răzvan a avut de altfel și cea mai spectaculoasă apariție de pe covorul roșu: în cârje. Cu piciorul în ghips, acesta nu a părăsit toată seara gradena aflată lângă scenă, aici fiind un loc special amenajat pentru el, chiar în mijlocul invitațiilor.  Pe scena din București au urcat  Matteo, Raluka, Alb Negru , Theo Rose, Cristina Ciobanașu și Vlad Gherman (One), Nicoleta Nucă, FreeStay, iar spre final show-ul a fost completat de Delia și Carla’s Dreams.  Sfărșitul  serii a venit și cu o surpriză pentru cei aflați în piață: o proiecție spectaculoasă a Marelui Zid,  elementul principal al unuia dintre cele mai așteptate show-uri ale toamnei, „The Wall-Marele Zid”.

17.000 de oameni au venit și la Iași, acolo unde au fost așteptați de Mirela Vaida. Scena aflată în fața Palatului Culturii a fost luată cu asalt de Julie Mayaya, Roxana Cozma, Maxim, Vescan, band-ul X-Factor, The Colous, Ami și The Motans.  Show-ul de final i-a aparținut juratului X-Factor,  Ștefan Bănică.  7000 de oameni s-au adunat și în Piața Operei din Timișoara, acolo unde gazdă a fost Cosmin Seleși. Show-ul din orașul de pe Bega a fost susținut de Uddi (finalist X-Factor), Dalma, Akcent, Connect-R și Antonia. Surpriza de final a fost prezența trupei Holograf. Pe Dan Bittman telespectatorii îl pot vedea în această toamnă într-o nouă producție a Antenei 1, „Aici eu sunt vedeta!”.

 

Citeşte mai multe despre:   antena group

Ştiri din .roPUBLICITATE
 Pe 7 iunie, Jurnalul împlineşte 25 de ani. Spune-ţi povestea şi te premiem!
Serviciul de email marketing furnizat de