x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber ,,Asia Express” trimite vedetele în ringul de box: o luptă corp la corp pentru a rămâne în competiție

,,Asia Express” trimite vedetele în ringul de box: o luptă corp la corp pentru a rămâne în competiție

27 Mar 2018   •   14:45
,,Asia Express” trimite vedetele în ringul de box:  o luptă corp la corp pentru a rămâne în competiție
Sursa foto: DIANA OROS

După mai bine de o lună și jumătate pe care au petrecut-o pe teritoriul a patru țări diferite, cele trei echipe rămase în concurs par să resimtă din de în ce mai mult epuizarea fizică și lipsa condițiilor. Prima etapă din Thailanda, difuzată aseară pe Antena 1, a început în forță, dar următorul test prin care vor fi supuse vedetele ,,Asia Express se va dovedi a fi cel mai dur de până acum. Una dintre misiunile următoarei ediții, ce va începe în seara aceasta de la ora 20:00, le va arunca pe vedete în ring, acolo unde fiecare concurent va lupta aprig pentru a-și croi un drum sigur către marele premiu de 30.000 de Euro: ,,Concursul acesta chiar e din ce în ce mai greu.”, afirmă Daniela Crudu.

 

Ultima țară din Drumul Dragonului, Thailanda, este cunoscută și pentru sporturile naționale ce au consacrat-o. Boxul thailandez este un stil de luptă derivat din artele marțiale, ce implică o confruntare dură cu pumnii, picioarele, coatele și genunchii, iar stilul liber al jocului din ring se poate transforma într-o competiție cu adevărat brutală. În seara aceasta, vedetele ,,Asia Express vor fi nevoite să lupte pentru locul lor în joc, iar misiunea le va pune la pământ la propriu. Chiar dacă vor avea la dispoziție un echipament de protecție, concurenții vor lua în serios rolul din ringul de box și vor ataca adversarul dur. Probele îi pun și mai mult în dificultate cu cât se apropie etapele finale ale jocului, însă fiecare dintre cei rămași în cursă pare că este mai determinat ca niciodată să învingă,: ,,Va fi o luptă corp la corp. În mod clar, cel mai puternic va câștiga.”.

 

Tot în seara aceasta, telespectatorii vor fi martorii unui moment emoționant, care le va încărca cu multă energie și determinare pe Ana Baniciu și Raluka. Pentru că în ediția de aseară au ajuns pe primul loc, fetele vor beneficia de un bonus în noua etapă din Thailanda, de care se vor bucura din plin. Astfel, ele vor avea ocazia să telefoneze acasă, iar în cele câteva minute pe care le vor avea la dispoziție vor încerca să rezume experiența ,,Asia Express în doar câteva cuvinte: ,,Am mâncat tarantule, balut și am ajuns în ultimele trei echipe!”, le-au transmis fetele celor dragi. ,,M-am bucurat foarte tare. Ne-au transmis doar energie bună!, a afirmat Raluka.

 

Azi, de la ora 20:00, urmează o nouă ediție spectaculoasă a celui mai dur reality show, care a provocat vedetele la o aventură inedită. Au rămas doar trei echipe în cursă și fiecare va lupta aprig pentru a ajunge cât mai aproape de premiul de 30.000 de Euro: cine va rezista presiunii acestei competiții și cine va ceda pe ultima sută de metri, telespectatorii Antena 1 vor vedea în această seară, într-o nouă ediție ,,Asia Express”, de la ora 20:00.

×
Subiecte în articol: Asia Express