x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Au riscat și au câștigat: frații gemeni ies învingători din confruntarea cu Marele Zid

Au riscat și au câștigat: frații gemeni ies învingători din confruntarea cu Marele Zid

05 Oct 2017   •   12:05
Au riscat și au câștigat:  frații gemeni ies învingători din confruntarea cu Marele Zid

Frații gemeni Bursesc au intrat aseară în competiția Marelui Zid cu o atitudine pozitivă care pare că a influențat imprevizibilul jocului. Povestea lor a demonstrat că amândoi sunt oameni buni, altruiști, care dedică timpul și energia celor din jur fără a cere ceva la schimb. Iar aseară destinul i-a răsplătit.

Mihai, geamănul ,,mai bătrân cu cinci minute”, a stabilit că persoana mai potrivită pentru camera de izolare este Mircea, așa că el a rămas în platou să înfrunte schimbările de situație. A devenit primul concurent care a apăsat accelerația jocului la maximum și a dublat sau triplat plasând bilele pe extrema dreaptă a cifrei 7. Coechipierul său a fost mai rezervat, dar a reușit să răspundă corect unui set de întrebări, mărind șansele de câștig din platou. Traiectoria bilelor a fost, ca de obicei, imprevizibilă, dar îndeajuns de norocoasă pentru a afișa la final o sumă de aproximativ două ori mai mare ca cea garantată, de 23,871 lei. Zarurile fuseseră aruncate, iar decizia era acum în mâinile fratelui său: semnarea contractului le-ar fi adus suma inițială, iar anularea un câștig în valoare de 60,370 lei.

Se pare că telepatia a funcționat în cazul lor căci și Mircea, geamănul din camera de izolare, a riscat și cei doi au plecat acasă cu premiul mai mare, de 60,370 lei. Frații Bursesc au învățat să dăruiască necondiționat, iar ediția de aseară le-a demonstrat că fiecare faptă bună va fi compensată în viață de un răspuns pe măsură. Cei doi au mărturisit că experiența cu Marele Zid a fost un mix de ,,palpitații, câștiguri, pierderi și imprevizibil”, iar experiența unică și jocul de echipă i-a făcut să se bucure și mai mult de legătura specială pe care o au.

Și în această seară, doi prieteni sunt pregățiți de ,,Cădere liberă” și un puls crescut. Ce parcurs vor avea cei doi în competiția momentului, vedem diseară, pe Antena 1, de la 20:00!

×