x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Burlacul, surprins înainte de marea finală

Burlacul, surprins înainte de marea finală

28 Aug 2013   •   11:19

Joi, 29 august, de la ora 20:30, la Antena 1, are loc marea finală a celui mai spectaculos sezon al emisiunii “Burlacul”. După ce a străbătut cele mai frumoase meleaguri din Europa, ajutat de Cătălin Botezatu, Bogdan Vlădău le-a pregătit pretendentelor la inima sa o mulţime de întâlniri speciale în care şi-a propus să o descopere pe aleasa lui.

Pe tot parcursul croazierelor, burlacul le-a surprins pe fete de fiecare dată. În acest ultim episod însă, Bogdan Vlădău se va lăsa cucerit de finaliste, Alexandra, Daciana şi Andreea, iar cea care va face cel mai bine cărţile va pleca acasă cu un soţ şi cu inelul cu diamante de la Royal Caro.

Pentru ca povestea acestui sezon din “Burlacul” să se încheie cel puţin la fel de spectaculos cum a început, atât fetele cât şi Bogdan Vlădău vor avea parte de o surpriză de proporţii chiar înainte de marea finală.

Telespectatorii care vor urmări marea finală de joi, 29 august, de la ora 20:30, numai la Antena 1, vor afla ce surpriză le-a pregătit Cătălin Botezatu concurentelor şi lui Bogdan Vlădău. Tot atunci, cei care vor urmări ultimul episod din sezonul patru, vor afla numele finalistei care a primit vizita lui Bogdan Vlădău chiar la locul de muncă.

×