x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Carmen Avram: „Este scriitorul perfect şi irepetabil. E un om care a făcut muzică din cuvinte”

Carmen Avram: „Este scriitorul perfect şi irepetabil. E un om care a făcut muzică din cuvinte”

08 Dec 2014   •   15:52
Carmen Avram: „Este scriitorul perfect şi irepetabil. E un om care a făcut muzică din cuvinte”
Sursa foto: Robert Chirileanu

Pe Carmen Avram, realizatoarea emisiunii „În premieră”, de la Antena 3, cel mai mult o fascinează cinematografia, ca formă de artă, însă dacă vrea să trăiască puternic, citeşte o carte de la Gabriel Garcia Marquez.

„Este scriitorul perfect şi irepetabil. E un om care a făcut muzică din cuvinte. La câteva pagini, sunt paragrafe pe care le recitesc şi de 10 ori. Pentru că îmi cântă în minte. Nu mai stăpâneşte nimeni arta lui, de a spune în cuvinte atât de puţine, atât de multe şi de profunde lucruri”, a declarat Carmen, într-un interviu pentru larevista.ro.

Dacă ar putea locui într-o carte, Carmen ar alege „Dragoste în vremea holerei”, de Gabriel Garcia Marquez. „Aş vrea să fiu Fermina Daza, care a fost iubită neîntrerupt vreme de 51 de ani, nouă luni şi 4 zile”, a completat Carmen.

Carmen Avram este realizatoarea emisiunii „În premieră” (difuzată duminica, de la ora 21:00, la Antena 3), cea mai premiată emisiune de reportaje şi anchete din România, având în palmares numeroase premii naţionale şi internaţionale, precum APTR, AIB Londra, New York Festivals, dar şi o nominalizare la Premiile Internaţionale Emmy 2014.

×