x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cea de-a doua ediție ”Totul pentru dragoste”, lider de audiență

Cea de-a doua ediție ”Totul pentru dragoste”, lider de audiență

28 Feb 2018   •   15:59
Cea de-a doua ediție ”Totul pentru dragoste”, lider de audiență
Sursa foto: Mihai Stetcu

Poveștile impresionante de viață prezentate de Mirela Vaida, ieri, la ”Totul pentru dragoste”, i-au ținut pe telespectatori cu sufletul la gură, cea de-a doua ediție a emisiunii de la Antena 1 impunându-se ca lider de audiență, atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cât și la nivelul întregului public din mediul urban.

Astfel, în intervalul 14.00-16.00, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea ”Totul pentru dragoste” s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 2,7  puncte de rating și  14,5 cotă de piață.

Emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena1  s-a impus ca lider de piață și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 3,5 puncte de rating și 12 cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Antena 3 cu 3,2 puncte de rating și 11 cotă de piață, urmată de ProTv cu 3,2 puncte de rating și 10,8 cotă de piață.

În minutul de aur 15:41, peste 1.000.000 de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1.

Marți, la ”Totul pentru dragoste” Maria, în vârstă de 36 de ani, a venit sã vorbească de problemele cu care ea se confruntă. Iubitul ei, cu care a făcut și un copil, are mari probleme cu alcoolul și ea speră să reușească să-l aducă pe drumul cel bun. Specialiștii s-au oferit să-l ajute pe partenerul de viață al Mariei, chiar și dincolo de platoul emisiunii, unde el a refuzat să apară.

Tot în ediția de marți, telespectatorii l-au cunoscut pe Irinel Calancea, un actor, cascador amator. El a venit cu speranța să reușească să recapete dragostea fiului său de 9 ani. Anul trecut, Irinel a fost parte dintr-un proiect de film special. El s-a implicat trup și suflet, iar timp de câteva luni nu a făcut altceva decât să se antreneze. Din nefericire, proiectul nu s-a mai finalizat si a făcut o depresie severă care s-a complicat cu afecțiuni fizice. Soția a luat într-o dimineață copilul de 9 ani și a plecat de acasă. Lui Irinel îi lipsește foarte mult fiul său și ar face tot ce-i stă în putință să poată fi prezent din nou în viața lui.

Alături de Irinel, în cadrul emisiunii a fost și mama lui  și, împreună, cei doi au vorbit despre copilăria actorului care a fost una marcată de violențe din partea tatălui. Surpriza cea mai mare pentru Irinel a fost însă prezența lui Adi în platou, prietenul său bun, care a venit pe viscol de la Arad, ca să-i fie alături.

Astăzi, în cea de-a treia ediție a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, Mirela Vaida va aduce în atenția specialiștilor și a telespectatorilor alte două cazuri. Este vorba despre Beatrice, care are o poveste cutremurătoare, desprinsă parcă dintr-un scenariu de film.  Beatrice are 46 de ani, este o femeie divorțată, mamă a 2 copii. De meserie este contabila, dar în prezent este în concediu medical. A fost diagnosticată cu cancer la sân, iar în luna octombrie 2017 a terminat ultima serie de chimioterapie. În prezent urmeaza un tratament cu hormoni și abia așteaptă să-i crească părul. Ea speră să reușească să-și refacă viața.

Tot în ediția de astăzi a emisiunii ”Totul pentru dragoste” cu Mirela Vaida, va veni în platou și un cunoscut mentalist, Ștefan Simion, care a suferit enorm din dragoste, după ce a aflat că femeia pe care o iubea avea o relație cu cel mai bun prieten al lui.

Poveștile incredibile ale lui Beatrice și Ștefan, dar și sfaturile specialiștilor pentru cei doi vor putea fi urmărite de telespectatori, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, numai la Antena 1.


Sursa:Kantar Media, Copyright:ARMADATA S.R.L. 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group.

 Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National Perioada 27 februarie 2018.

×
Subiecte în articol: Totul pentru dragoste