x close

Cea de-a treia ediție a emisiunii ”iUmor”, lider de audiență pe publicul comercial din mediul urban

0
20 Mar 2017 - 15:46
Cea de-a treia ediție a emisiunii ”iUmor”, lider de audiență pe publicul comercial din mediul urban
Vezi galeria foto


Cea de-a treia ediție „iUmor” difuzată duminică, de la ora 20:30 la Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani. Astfel, pe tot parcursul emisiunii „iUmor”, difuzată între 20.28-22.44, Antena 1 a înregistrat o audiență medie de 9 puncte de rating și 19,9% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a situat ProTv cu 8,7 puncte de rating și 19,1% cotă de piață.

Cea de a treia ediție difuzată duminică, de la ora 20:30 la Antena 1 a fost una surprinzătoare prin varietatea numerelor și concurenților care au urcat pe scena ”iUmor”.

Numărul celor șapte membri ai trupei „Comedy Zebra Show” din Chișinău de pe scena ”iUmor” i-a impresionat pe jurați, care s-au distrat copios la glumele și scenetele acestora, însă prezența lor a stârnit și controverse între aceștia. ”Ați evoluat și este pentru prima dată când  mă uit cu plăcere 100% la voi”, le-a spus Cheloo. ”Eu mă declar cel mai mare fan al vostru și vă consider cea mai bună trupă din România. Și când spun România, mă refer la cea mare. De aceea, în calitate de fan principal, nu accept să aveți în timpul unui număr iUmor momente care să scârțâie. Au fost și, cum sunt cel mai mare fan, trebuie să fiu și cel mai mare critic. Mai ales că știu că numărul ar putea fi perfect. De aceea eu vă dau <nu>”, stârnind uimirea colegilor lui. Juratul s-a și enervat că nimeni nu înțelege faptul că decizia lui este una pozitivă și înseamnă de fapt o încurajare.

iUmor fără ea, un fel de cer fără stele! Gabriela ”Șpagat” Niţă a venit să-l terorizeze pe Cheloo!

Cu bancul spus, doamna ”șpagat a reușit și ea, tot pentru prima dată în cele trei sezoane, să ia un ”like” de la Cheloo, April O`Peel, concurenta din Canada a evoluat într-un număr burlesque îmbrăcată în găină, iar Flavian Glonț a făcut un număr senzațional cu cuburile Rubik - o combinație de magie, matematică și bineînțeles umor. Suprizele nu s-au terminat aici, Marilu și Deea au fost și comice și adorabile cu sceneta lor travesti, iar Delia s-a urcat pe scenă să le ia în brațe, la final. Nu au lipsit nici criticile, din partea unui concurent care i-a luat la ”roast” pe cei trei jurați și care a și avut succes.    Până și hair stylistul care a tuns peruca a atras atenția Deliei, lui Bendeac și a lui Cheloo tocmai prin absurdul situației de a nu fi făcut …nimic.

 

Sursa:Kantar Media

   

Copyright:ARMADATA S.R.L.

   

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban

Perioada 19 martie 2017

   
     

 

 

Citeşte mai multe despre:   iumor

Ştiri din .roPUBLICITATE
 Serviciul de email marketing furnizat de