x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cea mai mare sumă contractuală de la  Marele Zid, premiul concurenților de aseară

Cea mai mare sumă contractuală de la  Marele Zid, premiul concurenților de aseară

29 Dec 2017   •   11:12
Cea mai mare sumă contractuală de la  Marele Zid,  premiul concurenților de aseară

O ,,cădere liberă” cu final fericit, așa putem descrie parcursul familiei Ursachi, ce a ieșit învingătoare aseară din confruntarea cu Marele Zid. Andreea și Cătălin au intrat în competiție optimiști, cu un plan bine pus la punct, dar pentru că lupta nu a fost deloc ușoară s-au adaptat imprevizibilului: ,,Ne gândeam la o strategie, dar apoi urma câte un contraargument care dădea cu toată strategia noastră de pământ!”. Cu toate acestea, la finalul ediției au plecat învingători, câștigând o sumă ce le oferă posibilitatea de a-și îndeplini visul de a construi o casă și a-i asigura fetiței care urmează să vină pe lume un viitor fără griji materiale.

Jocul lor a marcat o premieră în fața Marelui Zid, căci soții Ursachi sunt concurenții care au obținut cea mai mare sumă contractuală după primul test al ,,Căderii Libere”. După ce s-au despărțit pentru restul probelor, Andreea și Cătălin au ales să înainteze prudent și și-au calculat fiecare mișcare: ea a plasat bilele către zonele sigure de pe zid, iar el a cântărit fiecare răspuns înainte de a da unul final. Parcursul cu suișuri și coborâșuri a făcut ca zidul să afișeze suma 0 RON de două ori în ediția de aseară, dar aflată în platou, concurenta nu și-a pierdut optimismul și încrederea: ,,Trebuie să gândesc pozitiv, mai este timp, nu mai am nimic de pierdut acum.”, declara aceasta în momentul în care bilele i-au anulat evoluția. Ultimele două întrebări și ultimele două răspunsuri corecte le-au mai dat o șansă de a visa la marele premiu, căci căderile norocoase ale bilelor au readus în platou suma de 135.001 RON, demonstrând că traiectoria jocului se poate schimba într-un singur moment. După cele patru bile roșii din final, Andreea a rămas cu 74.899 RON, sperând că soțul său va lua cea mai bună decizie.

Aflați față în față, înaintea unui verdict emoționant, soții Ursachi au mărturisit că tensiunea și-a spus cuvântul și că strategia cu care au intrat în joc a fost schimbată pe parcurs. Cătălin a ales varianta sigură, așa că a semnat contractul pentru suma garantată: ,,Noi la pompieri avem o regulă de aur- siguranța salvatorului și a victimei este primul lucru de care ținem cont. Am ales să semnez contractul.”. Cei doi concurenți au ieșit din confruntarea Marelui Zid cu zâmbetul pe buze și cu cel mai mare premiu contractual înregistrat până acum în această competiție, de 43.363 RON. Deși suma din platou era mai mare, au declarat că s-au bucurat din plin de o experiență unică și că acest concurs nu a făcut decât să îi unească și mai tare: ,,Ești omul meu de nădejde!”, i-a mărturisit Andreea emoționată la finalul serii.

Şi în aceastã searã, începând cu ora 20:00, Valentin Butnaru îi așteaptă pe telespectatori la Antena 1 cu o nouă ediție a emisiunii fenomen ,,The Wall- Marele Zid”, care poate schimba destinul concurenților la căderea unei singure bile.

×
Subiecte în articol: The Wall-Marele Zid