x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cei mai de temut jucători au pierdut confruntarea cu Marele Zid

Cei mai de temut jucători au pierdut confruntarea cu Marele Zid

20 Oct 2017   •   17:54
Cei mai de temut jucători  au pierdut confruntarea cu Marele Zid

Andreea Denovschi și Cătălin Pândaru au avut parte de o experiență plină de trăiri intense în ediția de aseară a concursului ,,The Wall-Marele Zid, unde au mizat pe noroc și strategie deopotrivă. Deși au fost la un pas de a câștiga un premiu ce i-ar fi ajutat să-și asigure un viitor fără griji materiale, aceștia au plecat acasă doar cu amintirea unui joc formidabil.

Cei doi coechipieri au luptat în sincron pentru a-și croi drum spre un câștig impresionant și după ce s-au sfătuit reciproc să se bucure cât mai tare de fiecare moment petrecut în platou, s-au despărțit, iar Andreea a fost cea care a rămas în platou. Siguranța ei și stăpânirea de sine l-au impresionat pe Valentin Butnaru, iar conexiunea pe care concurenta o stabilise cu Marele Zid, l-au făcut să părăsească spațiul de joc. Aflat printre spectatori, prezentatorul a asistat la un joc care părea să fie în mâinile ,,celei mai de temut adversare pe care Marele Zid a avut șansa să o întâlnească”. Determinarea  Andreei s-a regăsit și în ușurința cu care ea a ales să dubleze, să tripleze, chiar și atunci când bilele păreau să i se împotrivească. A jucat la risc, dar a pierdut totul din cauza unui răspuns greșit și a unei bile roșii care a aterizat pe cea mai mare sumă afișată de zid: 150.000 RON. Revenit în platou, iubitul său, Cătălin i-a mărturisit că a ales aceeași strategie- totul sau nimic și a anulat contractul în valoare de 21.025 RON.

,,În viață câștigi, iar uneori înveți!”, acestea au fost cuvintele concurentei când a dezvăluit că vor pleca acasă fără un câștig, dar cu o amintire unică în care ,,a jucat jocul vieții ei”. Au fost cei mai de temut adversari ai Marelui Zid, dar nu au reușit să îl escaladeze, pentru că imprevizibilul nu iartă pe nimeni. Emoțiile continuă în seara aceasta, când doi bucureșteni vor fi față în față cu șansa vieții lor într-o nouă ediție a emisiunii fenomen ,,The Wall- Marele Zid”, ce începe pe Antena 1 de la 20:00.

×
Subiecte în articol: The Wall-Marele Zid