x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cei mai frumoși și talentați copii vin, joi, la “Next Star”

Cei mai frumoși și talentați copii vin, joi, la “Next Star”

de Dragoş Tănase    |    30 Apr 2015   •   13:59
Cei mai frumoși și talentați copii vin, joi, la “Next Star”

Copiii talentați ai României vin joi, 30 aprilie, de la ora 20.30, pe scena de la “Next Star” de la Antena 1. Unul dintre ei este Matteo, un puști de 13 ani, din Borșa, care cântă la saxofon.

Copilul provine dintr-o familie de artiști din Maramureș, una dintre mătușile sale fiind regretata cântăreață de muzică populară Titiana Mihali.

Pe scena de la “Next Star”, Matteo va veni cu o parte din familia sa, formată din instrumentiști și soliști vocali. Vor apărea, cu această ocazie laolaltă în fața publicului, tatăl lui Matteo, sora sa, mai mulți unchi, veri și verișoare.

Tot joi, la “Next Star”, vine Alexandra, o fetiță de 6 ani, din Călărași, frumoasă ca un îngeraș, căreia îi place să cânte.

Deși are probleme cu piciorușele - suferă de o parapareză spastică progresivă, care-i îngreunează mersul -, Alexandra este un copil vesel și plin de viață.

Cum formația ei preferată este Voltaj, Dan Negru și echipa sa îi vor da ocazia micuței să cânte o piesă alături de Călin Goia și colegii săi.

În aceeași ediție, telespectatorii Antenei 1 o vor cunoaște pe Mara, o fetiță de 12 ani din Tg.Jiu, mare admiratoare a Mariei Dragomiroiu. Cum Dan Negru este curios să vadă dacă Mara are părul mai lung decât cel al Mariei Dragomiroiu, o invită pe aceasta din urmă în platoul de la “Next Star”, prilej de mare bucurie pentru copilă să-și îmbrățișeze artista preferată.

Ce altă mare bucurie i-a pregătit Dan Negru copilei din Tg. Jiu, dar și care sunt ceilalți copii talentați pregătiți să urce pe scenă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seară, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

×