x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cel de-al doilea sezon al serialului ”Băieți de oraș”, difuzat din 13 septembrie, la Antena 1

Cel de-al doilea sezon al serialului ”Băieți de oraș”, difuzat din 13 septembrie, la Antena 1

11 Sep 2017   •   21:50
Cel de-al doilea sezon al serialului ”Băieți de oraș”,  difuzat din 13 septembrie, la Antena 1

Comedie la cote maxime, asta îşi propun Mihai Bendeac şi colegii sãi din ”Băieți de oraș” în cel mai nou sezon al serialului, difuzat săptămânal, începând din 13 septembrie, de la ora 21.00, la Antena 1. Filmările pentru cele 12 episoade s-au realizat la foc continuu, cel mai așteptat serial al toamnei fiind rodul unui efort depus de întreaga echipă.

Al doilea sezon din ”Băieți de oraș” vine, așa cum telespectatorii s-au obișnuit deja, cu foarte mult umor și un scenariu autentic ce îmbină teme cât se poate de actuale care parodiază viaţa „băieţilor de oraş“.

Personajelor deja cunoscute și apreciate de public, Roby Roberto, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta și Roboţelu', li se alătură în acest nou sezon Bălan, interpretat de cunoscutul și îndrăgitul actor de comedie Alexandru Bogdan.

Filmările au durat peste trei săptămâni, s-au desfășurat într-un ritm alert și, pentru ca scenele să fie autentice, echipa s-a deplasat sute de kilometri, filmând atât în locații din București, din provincie, dar și pe autostradă, în Mamaia și Vama Veche.  

Actorii au fost nevoiți să facă față unor adevărate provocări, temperaturile atingând și depășind de multe ori 40 de grade Celsius. Chiar și așa, echipa fiind deja una bine închegată, a reușit să îmbine de minune utilul  cu plăcutul, transformând orele de muncă într-un prilej de glume și voie bună.

”N-am mai filmat niciodată atât de mult pentru ceva, dar m-am simțit excelent cu oamenii ăștia frumoși. Bine, Mihai e cel mai frumos, așa zic experții în frumusețe. Io zic că o să râdeți”, se arată convins Micutzu Cosmin Nedelcu, cel care îl interpretează pe Dorian.

Personajele inspirate din actualitatea românească, umorul de situație și limbaj sunt doar câteva dintre ingredientele ce vor asigura distracția la cote maxime în noul sezon al serialului ”Băieți de oraș”.

Telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize îmbinate perfect cu umor și ironie de neegalat, de Mihai Bendeac și colegii săi. Acest lucru se va întâmpla chiar din primul episod al serialului ”Băieți de oraș” ce va fi difuzat miercuri, 13 septembrie, de la ora 21.00, numai la Antena1.

×
Subiecte în articol: baieti de oras