x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cezar Ouatu și-a adus 4 kg de slană și 10 litri de palincă, de la filmările pentru “Ie, Românie”

Cezar Ouatu și-a adus 4 kg de slană și 10 litri de palincă, de la filmările pentru “Ie, Românie”

19 Apr 2018   •   14:33
Cezar Ouatu și-a adus 4 kg de slană și 10 litri de palincă,  de la filmările pentru “Ie, Românie”
Sursa foto: DIANA OROS

Cezar Ouatu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea vineri, 20 aprilie, de la ora 20.00, la “Ie, Românie”, spune că și-a adunat zestrea din satele bihorene pe care le-a călcat cu piciorul în căutare de fete frumoase și localnici talentați.

Mi-a plăcut foarte mult în Crișana, o regiune pe care am descoperit-o cu ocazia filmărilor pentru “Ie, Românie”. Este o zonă foarte frumoasă, cu oameni onești, sinceri și foarte primitori. Cel mai greu însă aici a fost pentru mine cu mâncarea. Peste tot, oamenii te îmbiau cu pălincă și slană. Nenorocire! Mi-au dat și la pachet. Am adus acasă 4 kg de slană și 10 l de palincă. Le-am pus la frigider, le păstrez ca zestre. Și asta nu-i tot. Cum zona este renumită pentru zacusca de aici, am primit și câteva borcane mari cu zacuscă de fasole și vinete, o bunătate. M-am bucurat, pentru că eu sunt un mare mâncător de zacuscă”, spune Cezar.

Vineri, la „Ie, Românie”, Cezar Ouatu și Margherita de la Clejani au misiunea să descopere cele mai mândre fete de la sat și cei mai talentați localnici din Crișana pe care, ulterior, vor trebui să-i convingă să vină la preselecții. Cei mai buni dintre ei vor ajunge în etapa finală, în care vor fi jurizați de Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși, veniți special de la București.

Cine va fi aleasă cea mai frumoasă fată din Crișana, dar și cine este cel mai talentat localnic din regiune, telespectatorii Antenei 1 vor afla vineri, 20 aprilie, de la ora 20.00, în ultima ediție a show-ului “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu.

×
Subiecte în articol: cezar ouatu zacusca