x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Colegul de scenă al Deliei revine la ”iUmor”

Colegul de scenă al Deliei revine la ”iUmor”

10 Noi 2017   •   19:30
Colegul de scenă al Deliei revine la ”iUmor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Colegul de scenă al Deliei din concertele sale de anul trecut a revenit sezonul acesta pe scena ”iUmor”. Venit tocmai din Franța, Patrick Cottet a pregătit un nou personaj ieșit din tipare.

Chiar dacă în sezonul 2 Patrick Cottet i-a cucerit pe cei trei jurați, francezul nu a fost complet mulțumit de el. ”Cred că prima dată puteam să mă descurc și mai bine, așa că am decis să mă întorc. Am pregătit un personaj nebun”, a declarat acesta.

Cu toate acestea, prestația sa a fost una memorabilă pentru jurați, mai ales că Patrick i-a oferit o mostră de afecțiune lui Mihai Bendeac, spunându-i că ”în Franța, artiștii se sărută pe gură”. Mai mult, anul trecut, Patrick a apărut pe scenă alături de Delia în două dintre concertele sale mari, iar de Crăciun rolul lui Grinch i-a venit mănușă.

”M-am bucurat foarte mult că s-a întors”, a mărturisit Delia, care l-a îndrăgit pe Patrick încă de la prima reprezentație. Cum au apreciat însă jurații numărul său din acest sezon, telespectatorii vor afla duminică seara, de la ora 20.45, la Antena 1.

×