x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Concurenții “Asia Express”, jurații primului battle “Chefi la cuțite”

Concurenții “Asia Express”, jurații primului battle “Chefi la cuțite”

28 Mai 2018   •   08:33
Concurenții “Asia Express”, jurații primului battle  “Chefi la cuțite”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Luni seară se aruncă zarurile, căci cei 18 concurenți aleși de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor intra pentru prima oară în bucătăria “Chefi la cuțite”, în formula aleasă de jurați pentru cel de-al cincilea sezon. De la ora 20:00, cele trei echipe se vor așeza cu entuziasm la bancul de lucru, dar bucuria de a se afla în concurs va fi umbrită de o provocare imensă, căci primul battle va începe mai în forță ca niciodată. După ce au înfruntat cele mai dificile probe în maratonul “Asia Express”, vedetele din cel mai dur reality show vor fi cei 13 jurați de la masa degustării, iar acești jurați nu vor fi deloc ușor de impresionat.

Concurenții “Asia Express” au trecut prin multe provocări, au îndurat foama, ca mai apoi să deguste cele mai neobișnuite preparate din meniul asiaticilor, iar acum vor da verdictul primei confruntări pe echipe. Așteptările lor în ceea ce privește preparatele bucătarilor sunt foarte mari, convinși fiind de faptul că în farfurii vor primi rețete care duc gastronomia la un alt nivel. Tocmai de aceea, presiunea primului battle își va spune cuvântul.

 Luni seară, cei 18 ucenici ai chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor fi luați prin surprindere și de rețetele pe care sunt nevoiți să le gătească în doar 90 de minute, iar tema primei confruntări nu îi va șoca doar pe ei, ci și pe jurați. Sub coordonarea celor trei specialiști, proba va începe cu mari emoții care vor duce inevitabil la greșeli și mici conflicte, iar presiunea lucrului contracronometru va îngreuna totul. Bucătarii cu tunici verzi, albastre și galbene vor afla pe propria lor piele că această competiție este o adevărată luptă ,,la cuțite”. Nu este suficient să demonstreze că sunt talentați la bancul de lucru, ci trebuie să își și împartă eficient sarcinile, să anticipeze mișcările colegilor de echipă și să fie foarte atenți la indicațiile chefilor. Presiunea va da în clocot, iar cei 18 concurenți vor afla ce reacții le poate provoca banda care timp de patru sezoane a măcinat nervii chefilor.

        Care sunt preparatele inedite pe care aceștia le vor avea de gătit, cine va intra la duel și ce concurent va părăsi primul competiția competiția „Chefi la cuțite”, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seară într-o ediție ce machează prima confruntare pe echipe din sezonul de poveste al celei mai iubite emisiuni culinare.

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite