x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Concursul Asia Express, un real succes încă din prima zi de înscrieri

Concursul Asia Express, un real succes încă din prima zi de înscrieri

20 Feb 2018   •   16:55
Concursul Asia Express, un real succes încă din prima zi de înscrieri
Sursa foto: DIANA OROS

Asia Express, show difuzat de Antena 1 luni şi marţi de la ora 20.00, a lansat pe 19 februarie concursul on-line „Drumul dragonului”, concurs ce pune la bătaie o vacanţă pentru două persoane în Koh Samui, Thailanda. Concursul s-a dovedit a fi un real succes încă din prima zi de înscrieri, căci nici mai mult, nici mai puțin de 2263 de concurenți s-au înscris în primele minute ale ediției de luni seară.

Mai mult decât atât, se pare că telespectatorii au urmărit întâmplările vedetelor care au acceptat această provocare cu sufletul la gură, fiind extrem de atenți și la detalii. Din numărul total de participanți, 1520 au adunat și puncte, dintre care 1082 au și introdus corect codul de pe TV. Mecanismul respectat și răspunsurile corecte îi pot aduce cât mai aproape de marele premiu, o vacanță de neuitat în ultima țară care a găzduit aventura  Asia Express, Thailanda.

Premiul concursului, care continuă și astăzi, include bilete de avion, transport de la aeroport la hotel (şi retur) şi 6 nopti de cazare cu mic dejun inclus la un resort de 4 stele, aflat chiar pe plajă. Koh Samui este a treia insulă ca mărime din Thailanda şi una dintre cele mai frumoase destinaţii ale acestei ţãri.  

Mecanismul concursului este simplu. Dupã ce user-ul îşi face un cont pe a1.ro, de-a lungul întregului sezon, trebuie să acumuleze un număr cât mai mare de kilometri. Sãptãmânal, concurenţii trebuie sã rãspundã corect la douã întrebãri, câte o întrebare pentru fiecare ediţie difuzatã; întrebarea va fi disponibilã pe a1.ro/asia-express/concurs la finalul fiecãrei ediţii difuzate. În fiecare luni şi marţi, în timpul difuzãrii show-ului, trebuie sã introducã pe site codul afişat în timpul fiecãrei emisiuni. Toate aceste acţiuni îi vor ajuta să acumuleze kilometri, iar câştigător va fi desemnat cel care parcurge virtual o distanţă cât mai mare.  În cazul în care vor exista mai multe persoane înscrise în concurs care au acumulat acelaşi numãr de kilometri, departajarea se va face printr-un test cronometrat, în care participanţii vor trebui sã rãspundã corect la cât mai multe întrebãri. Câştigãtor va fi desemnat participantul care a rãspuns corect la cât mai multe întrebãri, într-un timp cât mai scurt.

×
Subiecte în articol: Asia Express