x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Copiii Cristinei Spătar, ai lui Gelu Voicu și Silviu Andrei spun secretele părinților lor, la “Aici eu sunt vedeta”

Copiii Cristinei Spătar, ai lui Gelu Voicu și Silviu Andrei spun secretele părinților lor, la “Aici eu sunt vedeta”

18 Apr 2018   •   10:50
Copiii Cristinei Spătar, ai lui Gelu Voicu și Silviu Andrei spun secretele părinților lor,  la “Aici eu sunt vedeta”

Joi, 19 aprilie, de la ora 20.00, la “Aici eu sunt vedeta”, alți copii cu părinți celebri vin în show-ul prezentat de Cosmin Seleși să spună ce secrete și obiceiuri ciudate au acasă mami și tati. Fiecare echipă părinte-copil va avea de trecut prin câteva probe amuzante. Cei care vor demonstra că se cunosc cel mai bine unii pe alții vor câștiga concursul, dar și un premiu în bani pe care îl vor dona unor oameni care au nevoie de ajutor.  

Așadar, joia aceasta, la “Aici eu sunt vedeta”, interpretul de muzică populară Gelu Voicu vine împreună cu fiul său, Tudor (10 ani), solista de muzică R&B Cristina Spătar va fi alături de copiii săi, Aida (5 ani) și Albert (8 ani), iar DJ-ul Silviu Andrei, pe care telespectatorii Antenei 1 îl cunosc de la “Xtra Night Show”,  va veni cu fiica sa, Natalia (8 ani).

Tudor  este la o vârstă la care începe să conștientizeze și latura pudică a situațiilor, deci s-ar putea să se ascundă puțin, deși el este foarte sincer de obicei”, spune Gelu Voicu.

            “Nu știu cum o să ne descurcăm… Sper să nu am surprize. Îmi cunosc foarte bine copiii, petrec foarte mult timp cu ei și consider că sunt educați, cu mult bun simț și nu cred că ar lăsa să se întrevadă intimități din familia noastră”, adaugă Cristina Spătar.

            “Nu mi-e teamă absolut deloc, pentru că eu știu cine e Nati. Nu există lucruri indecente în familie pe care ea să le vadă. Nu se întâmplă așa ceva și, chiar dacă noi, adulții, avem secretele noastre, ca toți adulții, de altfel, nu le spunem în fața ei”, spune și Silviu Andrei.

            Ce vor răspunde Tudor, Aida, Albert și Natalia la întrebări precum “Când ți-e frică de tatăl tău?”, “Ce v-a spus mami să nu spuneți despre ea?” sau “Ce ascunde tati de ochii lumii?”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 19 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta” prezentată de Cosmin Seleși.

×
Subiecte în articol: Aici eu sunt vedeta