x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, la “Aici eu sunt vedeta”

Copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, la “Aici eu sunt vedeta”

04 Oct 2017   •   09:53
Copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, la “Aici eu sunt vedeta”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Show-ul în care copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, “Aici eu sunt vedeta”, are premiera joi, 12 octombrie, de la ora 21.15, la Antena 1.

Din 12 octombrie, emisiunea „Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman, va aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 celebrităţile așa cum acestea nu au mai apărut niciodată: prin ochii propriilor copii! Astfel, la "Aici eu sunt vedeta", starurile autohtone și copiii lor vor intra într-o competiție distractivă care va demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alții.

"Am emoții, pentru că în această emisiune vor veni mulţi prieteni de-ai mei împreună cu copiii lor, foarte haioşi şi dezinvolţi. Vor fi întrebări amuzante, răspunsuri şi situaţii şi mai hazlii, în baza cărora cei de acasă îi vor descoperi pe aceşti prieteni ai mei, artiştii, altfel decât îi ştiau, adică prin ochii copiilor lor. Fiecare echipă copil-părinte va trebui să câștige puncte, dar și bani pentru o familie cu probleme. La finalul fiecărei ediții, vom avea o echipă câștigătoare, care va dona banii strânși într-un scop caritabil. Și asta nu-i tot. La "Aici eu sunt vedeta", telespectatorul va avea acces în casa vedetei, în cercul său intim, pentru că noi mergem și filmăm și acasă la invitații noștri, unde îi surprindem în diverse ipostaze. Și chiar e foarte haios ceea ce se întâmplă", spune Dan Bittman, prezentatorul show-ului.

Din 12 octombrie, la "Aici eu sunt vedeta", fiecare celebritate va face echipă cu propriul copil și se va confrunta cu întrebări legate de viața de familie. Răspunsurile copiilor vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, căci se vor dezvălui secrete stânjenitoare, se vor da pe față obiceiuri ciudate și se vor povesti întâmplări intime. Vor exista însă și excepții la “Aici eu sunt vedeta”, când bunicii celebri vor face echipă cu nepoții lor. Și asta pentru că celebritățile invitate au o relație foarte apropiată cu nepoții lor, locuiesc în aceeași casă și, practic, sunt de nedespărțit. Așadar, nici o vedetă nu va fi cruțată la "Aici eu sunt vedeta", show-ul în care copiii sau nepoții celebrităților invitate vor dovedi că pot fi ironici și brutal de sinceri, nu doar dulci și adorabili.

"Aici eu sunt vedeta" este realizată după formatul britanic "Big Star's Little Star".

Cine sunt primele trei celebrități care vor intra în joc alături de copiii lor, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 12 octombrie, de la ora 21.15, numai la “Aici eu sunt vedeta”, show-ul prezentat de Dan Bittman.

×
Subiecte în articol: Aici eu sunt vedeta Dan Bittman