x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cosmin Tobă, finalist în al patrulea sezon ”iUmor”,  încearcă din nou să nu leșine pe scenă

Cosmin Tobă, finalist în al patrulea sezon ”iUmor”,  încearcă din nou să nu leșine pe scenă

03 Dec 2017   •   14:40
Cosmin Tobă, finalist în al patrulea sezon ”iUmor”,   încearcă din nou să nu leșine pe scenă
Sursa foto: MIHAI STETCU

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor avea parte de o nouă întâlnire hipnotizantă în finala iUmor cu emotivul Cosmin Tobă.  

În etapa audițiilor, Cosmin Tobă a intrat pe scena ”iUmor” cu mari emoții și o doză de autoironie. ”Arăt ca Isus mai de 2017, așa. O să încerc un număr de stand –up, nu promit că îl și fac”, a mărturisit acesta, în timp ce jurații îl priveau hipnotizați datorită ochilor săi de un albastru electrizant.   

            Concurentul din Drobeta Turnu-Severin era însă paralizat de emoții și mărturisește că la vremea aceea nici măcar nu visa la finală, iar tot ce își dorea era să nu leșine. ” Practic, înainte știau doar prietenii mei că sunt pervers, acum știu peste un milion de persoane, cam asta s-a schimbat după apariția mea în emisiune. În mare parte am avut parte de reacții bune de la rude și prieteni, dar nu și de la cei care nu gustă glumele despre orgasme”, a glumit Cosmin.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al patrulea sezon. Duminica aceasta, telespectatorii pot urmări un BEST OF al celor mai tari momente ale artiștilor internaționali din toate cele patru sezoane. În doar două săptămâni, pe 10 decembrie, la marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon!

Finala ”iUmor” de pe 10 decembrie va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Cei 11 concurenți calificați în finală sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș,  Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

În acest timp, emisiunea ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume!

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se pot înscrie deja pe adresa casting.a1.ro sau pot merge la casting în orașele:

  • CHIȘINĂU, 7 decembrie: Hotel Cosmos, ora 9.00
  • IAȘI, 9 decembrie: Universitatea Apollonia, ora 9.00
  • CLUJ-NAPOCA, 11 decembrie: Hotel Univers T, ora 9.00

 

×
Subiecte în articol: iumor