x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Costin, fiul lui Nicolae Manea, speră să deschidă o Academie de Fotbal în memoria tatălui său, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Costin, fiul lui Nicolae Manea, speră să deschidă o Academie de Fotbal în memoria tatălui său, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

01 Mar 2018   •   14:54
Costin, fiul lui Nicolae Manea, speră să deschidă o Academie de Fotbal în memoria tatălui său, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Doi buni prieteni, Costin Manea (36 de ani) și Valentin Gane (35 de ani),  vin diseară, la „Guess My Age”, să ghicească vârsta exactă a șapte necunoscuți, pentru un premiu de 100.000 de lei. Mai exact, vârsta a șapte femei, într-o ediție de Mărțișor, prezentată de Dan Negru.

Costin este fiul cel mic al regretatului Nicolae Manea, o legendă a Rapidului, fost jucător și antrenor al echipei de sub podul Grant. Cu banii pe care speră să-i câștige la “Guess My Age”, dar și cu sprijinul prietenului său, Valentin, el își dorește să deschidă o Academie de Fotbal, în memoria tatălui său.

Costin și Valentin se cunosc din copilărie. Pentru că au fost și vecini, au crescut practic împreună. Acum merg împreună în excursii, la paintball ori waveboarding.  Costin spune despre el că se învârte în lumea fotbalului încă de mic și că, de-a lungul timpului, a avut de a face cu oameni de toate vârstele. La rândul său, Valentin e pasionat de filmele cu detectivi, de aceea e foarte atent la detalii și indicii.

Dacă vor reuși ei să câștige cei 100.000 de lei puși în joc la “Guess My Age – Ghicește vârsta” și astfel să înceapă prima afacere împreună, o școală de fotbal, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru.

×