x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber CRBL îl ia în brațe pe Cosmin Seleși și sar de la platforma de 5 metri, la “Splash! Vedete la apă”

CRBL îl ia în brațe pe Cosmin Seleși și sar de la platforma de 5 metri, la “Splash! Vedete la apă”

21 Aug 2015   •   11:00
CRBL îl ia în brațe pe Cosmin Seleși și sar de la platforma de 5 metri, la “Splash! Vedete la apă”

Pepe îl provoacă pe juratul Cosmin Seleși să execute o săritură de la una dintre platformele Bazinului Olimpic din Bacău, vineri, 21 august, de la ora 20.30, la “Splash! Vedete la apă”.

“Cosmin, de când ai venit la “Splash!”, tot zici că vrei să faci o demonstrație, să urci la platforma de 10, de 7, chiar și la cea de 5 m, ca să faci un salt. Nu vrei să faci acum un salt?”, îl invită prezentatorul pe Cosmin Seleși.

Luat pe nepregătite, juratul spune că altul este rolul său în emisiune și că nu a mai sărit de doi ani de zile. În cele din urmă, Seleși se lasă convins de publicul și colegii care îl aclamă. Cu o condiție: “Să sară și CRBL cu mine”.



Dorința îi este îndeplinită și amândoi urcă la platforma de cinci metri, unde CRBL îi propune să execute în tandem un salt și jumătate înapoi. În urma negocierilor dintre cei doi, Cosmin Seleși va face desprinderea de la platformă în brațe la CRBL.



Cum s-a ajuns la această variantă de salt și cum își va răzbuna CRBL colegii-concurenți de la canapea, la ieșirea din bazin, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 21 august, de la ora 20.30, numai la Antena 1.


×