x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber CRBL se foloseşte de Kendama ca sã scape de sarcinile de la nea Mãrin

CRBL se foloseşte de Kendama ca sã scape de sarcinile de la nea Mãrin

11 Dec 2017   •   18:27
CRBL se foloseşte de Kendama ca sã scape de sarcinile de la nea Mãrin
Sursa foto: marius

În seara aceasta, de la ora 20.00, nea Mărin și cei cinci invitați ai săi, CRBL, Speak, Edi Stancu, Minodora și Angie sunt puși pe fapte mari. În cadrul emisiunii ”Poftiți în vacanță”, aceștia trec printr-o mulțime de peripeții, însă au un scop nobil, acela de a aduce bucuria pe chipurile unor copii ce provin din medii defavorizate, micuți ce văd pentru prima data în viață marea.

Cunoscut drept zbirul vedetelor, nea Mărin nu face excepție nici de această dată și-i supune pe participanți la unele dintre cele mai dificile provocări. Așa se face că fiecare dintre ei încearcă să se eschiveze cum știe mai bine, însă, până la urmă, toți duc la bun sfârșit sarcinile pe care le au.

Nevoit să facă curățenie în grajdurile unei grădini zoologice, CRBL găsește cea mai bună cale de a se retrage, pe furiș. Împătimit al jocului cu Kendama, el le atrage copiilor atenția cu acest joc și micuții, foarte încântați, sunt dornici să le arate cât mai multe trucuri.

”Recunosc că de data asta m-am sustras. Nu am muncit deloc. Dar am făcut altceva mai bun, le-am arătat copiilor trucuri cu Kendama”, spune CRBL vizibil încântat de faptul că a putut să împărtășească și cu micuții din tabără pasiunea sa.

Cum va reuși CRBL să-și recupereze Kendama de la nea Mărin și cum va face față tuturor responsabilităților, telespectatorii vor vedea în seara aceasta, la Antena 1, de la ora 20.00, în cadrul emisiunii ”Poftiți în vacanță”.

×
Subiecte în articol: CRBL kendama