x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cu ce tatuaje „defilează” concurenții de la „Splash!”: steluțe, cruci, coroane, scorpioni, flori exotice

Cu ce tatuaje „defilează” concurenții de la „Splash!”: steluțe, cruci, coroane, scorpioni, flori exotice

23 Iul 2015   •   11:39
Cu ce tatuaje „defilează” concurenții de la „Splash!”: steluțe, cruci, coroane, scorpioni, flori exotice
Sursa foto: Mihai Stetcu

Tatuaje dintre cele mai originale vor etala concurenții, în noul sezon “Splash! Vedete la apă”, care va va avea premiera pe 23 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Flavia Mihășan, pe care telespectatorii Antenei 1 o cunosc de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, are cinci tatuaje. Unul dintre ele reprezintă o steluță și este făcut pe mâna stângă. Un desen identic și-a tatuat și sora ei, Sabina. Pe mâna dreaptă, Flavia și-a inscripționat expresia ”Be here now” , care semnifică motto-ul după care se ghida în momentul în care și-a făcut tatuajul, iar pe șoldul drept, are expresia în latină ”Memento audere sempre” – “Amintește-ți să îndrăznești”. Pe ceafă, frumoasa balerină și-a desenat o coroană.

Printre tatuajele lui Giani Kiriță se află un câine, desenat pe gambă, și o brunetă focoasă, pe spate. Însă primul său tatuaj a fost “Roxana”, numele fiicei sale, pe care și l-a făcut acum 16 ani. Ulterior, și-a tatuat pe corp și numele fiului său, Marco, în vârstă de 12 ani.

CRBL spune că și-a făcut opt noi tatuaje înainte de filmările pentru “Splash!”. Pe brațul drept, acesta și-a desenat niște cărți de joc, dar și 1978, anul în care s-a născut, De asemenea, CRBL și-a tatuat simbolul zodiei Racului, palma Alesiei la cinci anișori, mingea de basket și jucăria preferată, kendama.

Nicoleta Nucă are un tatuaj la subraț, pe care și l-a făcut din dragoste pentru mama ei. Natalia și-a inscripționat pe piele “I love you, mom”, gestul ei impresionând-o până la lacrimi pe cea care i-a dat viață. De asemenea, interpreta și-a scris pe spate și cuvintele “Dragoste si putere”.

Andreea Antonescu are un tatuaj în josul abdomenului, “Music saves my soul”, pe care l-a făcut acum cinci ani, de ziua ei, din dragoste pentru muzică. Pe o parte laterală a spatelui a ținut să mai aibă un altul, “What doesn’t kill me, makes me stronger”, pentru că se consideră foarte puternică.

Simona Trașcă spune că are, deocamdată, 12 tatuaje, câteva dintre dintre ele cu semnificație religioasă: două cruci, două care semnifică “nimic fără Dumnezeu” și “în mâinile lui Dumnezeu”, unul reprezentând semnul infinitului și având scris în interior “Love God”. De asemenea, Simona și-a tatuat data de naștere a fiului ei, o inimă cu aripi pe spate, o fundiță, dar și un fluturaș și flori exotice în zona intimă.

Vladimir Drăghia are un tatuaj care simbolizează apa. Dar și un desen abstract, făcut de Margareta Udrescu, cea care trebuia inițial să-i facă desenele pentru prima carte de poezii. Tatuajul spune povestea uniunii raselor și a modului cum ele pot lucra pentru binele lumii. Tatuajul contine si versuri din prima lui carte de poezii.

Ioana Popescu are numeroase tatuaje și intenționează să-și facă și altele. Un căluț de mare pe mâna stângă, un scorpion pe spate (pentru că este născută în zodia Scorpionului), un dragon pe mâna stângă, precum cel al Angelinei Jolie, un pistol și trandafiri pe sânul drept (pentru că îi plăcea Guns N’Roses), chipul lui Marilyn Monroe pe sânul stâng, dar și sigla emisiunii “Un show păcătos” pe fesa dreaptă sunt doar câteva dintre ele.

Ionuț “Pitbull” Atodiresei are numeroase tatuaje, printre care chipul lui Ștefan cel Mare, personaj în care, spune el, se regăsește perfect. „Avem în comun luptele, înălțimea și faptul că suntem moldoveni”, spune Pitbull.

Unul dintre cei mai tatuați concurenți de la “Splash!” este Cristi Mitrea, care are peste 30 de tatuaje. Însă despre desenele sale de pe piele nu dorește să povestească.
 

×