x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Dan Țuțu intră în finala ”iUmor”, pe 27 mai, de la ora 20.00, la Antena 1: ”Nu am nevoie să scriu nimic, pentru că îmi scrie viața”

Dan Țuțu intră în finala ”iUmor”, pe 27 mai, de la ora 20.00, la Antena 1: ”Nu am nevoie să scriu nimic, pentru că îmi scrie viața”

15 Mai 2018   •   14:30
Dan Țuțu intră în finala ”iUmor”, pe 27 mai, de la ora 20.00, la Antena 1:  ”Nu am nevoie să scriu nimic, pentru că îmi scrie viața”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Dan Constantinescu, pe numele de scenă Dan Țuțu, face stand-up doar de trei ani, însă apariția sa la iUmor” a fost suficient de convingătoare pentru ca telespectatorii să îl trimită în marea finală de duminică, 27 mai, de la ora 20.00, la Antena 1.

”Țuțu este talent nativ, este umorul pe care îl întâlnești zi de zi”, a remarcat Delia în prima ediție ”iUmor” din cel de-al cincilea sezon, atunci când Dan Țuțu le-a povestit că, de cele mai multe ori, familia și prietenii reprezintă audiența sa. Născut în Pitești în urmă cu 48 de ani, Dan Țuțu a terminat un liceu cu profil industrial și s-a specializat în construcția de mașini. În prezent lucrează într-o multinațională și livrează piese auto. ”Ce spun pe scenă e povestea vieții mele, eu cred că m-am născut ca să îi fac pe oameni se râdă, chiar de când eram la grădiniță. Părinților mei li se tot spunea că am un dar pentru a spune povești, aveam rolurile principale în piesele de teatru de la școală, improvizam mereu”, își amintește Dan Țuțu.

Finalistul ”iUmor” a început să facă stand-up după ce în 2015 a ajuns la un spectacol, dar în ipostaza de spectator.  ”Cei de pe scenă au avut nevoie să interacționeze cu cineva din sală. Cum nimeni nu se oferea, prietenii m-au împins pe mine pe scenă. Cred că m-am prezentat bine, pentru că la final m-au întrebat oamenii dacă sunt actor, apoi mi-au oferit cinci minute în deschiderea următorului spectacol. Am stat 15 minute, pentru că m-a luat valul”, povestește Țuțu.

De atunci, Dan a început să meargă la seri pentru amatori, a câștigat câteva concursuri și a avut mai multe apariții în deschiderea unor nume cunoscute în stand-up în România. Următorul pas pentru el a fost apariția la ”iUmor”, care însă nu a decurs chiar atât de simplu pe cât spera el. ”Varză m-a sfătuit să mă înscriu, a fost o rampa incredibilă de lansare.  Nu îmi era teamă de jurați, dar eram speriat de situația în care mă aflu, eu eram obișnuit cu poveștile spuse prietenilor, dar atunci eram conștient că mă vede o țară întreagă, uitasem textul, nu știam de unde să încep și s-a văzut”, povestește Dan, care însă a fost încurajat atunci să continue de către Mihai Bendeac. Iar Țuțu a profitat de ocazie și a reintrat în cursă, iar acum se pregătește pentru marea finală de pe 27 mai, de la 20.00, la Antena 1.

 

”Ce voi spune în finală sunt tot povești din viața mea, pe care prietenii le-au tot auzit. Nu am nevoie să scriu nimic, pentru că îmi scrie viața. Eu sunt perceput ca un povestitor de glume, în ce spun eu se vor regăsi mulți, vreau să lupt și dacă iese materialul așa cum sunt eu, cel natural, fără niciun stres, sunt conștient că voi omorî burțile de râs în casele telespectatorilor!”, spune convins Dan Țuțu.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al cincilea sezon. Duminică, 20 mai, telespectatorii vor putea revedea cele mai tari momente marca ”iUmor”, iar duminică, 27 mai, de la ora 20.00, la marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul din acest sezon! Irinel și Diana, Andrei Gîrjob, Sevi și Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mihaela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu sunt cei care se luptă de această tată pentru marele premiu. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit.

Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin  SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

×