x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Daniela Crudu, profesoarã în şcoala privatã a lui Andrei Versace

Daniela Crudu, profesoarã în şcoala privatã a lui Andrei Versace

18 Mar 2018   •   20:50
Daniela Crudu, profesoarã în şcoala privatã a lui Andrei Versace

Sub deviza ”Te uiți o seară, râzi o săptămână” și în ediția din această duminică a show-ului ”În puii mei!”, difuzat de la ora 22.00, la Antena 1, telespectatorii au parte de o mulțime de surprize.

Ca de obicei, actorii din show-ul ”În puii mei!” vor pune în scenă personaje ajunse celebre în mediul online, pe Youtube și pe rețelele de socializare. Parodia va atinge cote maxime în momentul în care Vlad Drăgulin va intra în rolul lui Victoraș Micula, iar Mihai Bendeac îl va interpreta într-o manieră originală pe Andrei Versace. Cei doi, cunoscuți printre altele pentru situația financiară deosebită, dar și pentru dorința de a epata, decid să-și deschidă propria universitate și își aleg profesoare după placul inimii. Una dintre cadrele didactice din instituția pe care o dețin este nimeni alta decât Daniela Crudu, prezentată cu titlul de conferențiar universitar în Inginerie Spațială.

Ce alte personaje vor mai face deliciul publicului și ce surprize au mai pregătit Mihai Bendeac și actorii cu care acesta face echipă, telespectatorii vor vedea  în această seară, de la ora 22.00, în cadrul unei noi ediții a show-ului ”În puii mei!”, difuzată la Antena 1.

 

×
Subiecte în articol: daniela crudu În puii mei!