x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber De Paște, deschide-ți sufletul și primește lumină, pe Happy Channel!

De Paște, deschide-ți sufletul și primește lumină, pe Happy Channel!

15 Apr 2017   •   20:30
De Paște, deschide-ți sufletul și primește lumină, pe Happy Channel!

Simte din plin sărbătoarea Paștelui și lasă lumina să intre în casa ta. De Paște, Happy aduce cele mai bune producții pe care le poți urmări alături de cei dragi, alături de cei care te fac să simți din plin frumusețea și căldura sărbătorii.

În Vinerea Mare, pe 14 aprilie, cele mai bune seriale turcești vin la Happy: de la 18:00, Elif”, fetița cu cei mai frumoși ochi albaștri continuă să cucerească telespectatorii, de la 20:00 cei din fața televizoarelor vor trăi din plin prima dragoste ce continuă să înflorească în “Sezonul cireșelor” („Cherry Season”) și de la 22:00 vor afla că pot trece peste orice, oricțât ar fi de greu, în drama “Curajul iubirii” - „The Girl I Loved”.

Iar de la 23:00 vor urmări o nouă ediție COOLturală a emisiunii “Happy Night”, după care, de la 23:15 se vor reîntâlni cu tinerii carismatici din serialul american Gossip Girl: Intrigi la New York”, unul dintre cele mai vizionate seriale din lume.

Pe 15 aprilie, în Sâmbăta Mare, telespectatorii pot urmări la Happy Channel un program special împreună cu cei dragi: de la ora 15:00, o nouă ediție “Happy Weekend”, iar de la 16:00 filmul de familie Un prinț pentru mama” („Smooch”), ce spune povestea unei fetițe care este convinsă că a transformat o broască într-un prinț, sărutând-o “ca în poveste” în momentul în care o elibera într-un parc. Bărbatul întâlnit pare că are cu adevărat sânge regal.  De la 18:00, Downton Abbey”, unul dintre cele mai apreciate seriale britanice aduce farmecul vremurilor de altădată la Happy Channel.

La ora 20:00, Happy Channel difuzează în premieră HD în România, a doua parte a mini-seriei Napoleon și Josephine” (“Napoleon and Josephine: A Love Story”), cu Armand Assante și Jacqueline Bisset. Telespectatorii vor intra în culisele unei iubiri încercate de multe piedici, cea dintre Napoleon și Josephine, o poveste despre iubire, trădare și intrigi care au făcut istorie.

Ora 22:00 aduce filmul “Saul: călătoria spre Damasc” (“Saul: The Journey to Damascus”), cu: Kyle Schmid, John Rhys-Davies și Emmanuelle Vaugier. Cei din fața micilor ecrane vor afla impresionanta poveste a lui Saul în călătoria spre Damasc, a omului care a schimbat istoria lumii pentru totdeauna.

Iar de la 23:55, Happy Channel difuzează în transmisiune directă pentru telespectatori, Slujba de Paște.

Duminică, pe 16 aprilie, în ziua sfântă de Paște, Happy Channel invită telespectatorii, de la 15:00, să vizioneze “Happy Weekend”, de la 16:00 comedia: ”Șef, și puțin mai mult” (“In Good Company”), cu Scarlett Johansson, Dennis Quaid și Topher Grace.

Între 18.00 și 20:00 vor urmări două noi episoade ale sezonului 5 din Downton Abbey”, ora 20:00 aduce a treia parte din Napoleon și Josephine” (“Napoleon and Josephine: A Love Story”), iar de la 22:00 filmul “Jocuri la nivel înalt” („State of play”) îi aduce pe Ben Affleck, Russell Crowe, Rachel McAdams, Helen Mirren la Happy Channel!

 

De Paște, iubește! Be Happy!

 

×
Subiecte în articol: Happy Channel