x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Delia încearcă să îi găsească soţie lui Mihai Bendeac la ”iUmor”

Delia încearcă să îi găsească soţie lui Mihai Bendeac la ”iUmor”

23 Mar 2018   •   18:55
Delia încearcă să îi găsească soţie lui Mihai Bendeac la ”iUmor”

Intrigată de sfaturile date de membrii unei trupe de teatru dintr-un sat din Bistrița-Năsăud, Delia încearcă, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, să afle cum i-ar putea găsi pereche colegului său Mihai Bendeac.

Trei membri ai trupei de teatru Dor Someșean, formată numai din pensionari, au reușit să îi intrige și să îi amuze pe jurații ”iUmor”. Îmbrăcați mereu în haine tradiționale, aceștia participă la festivaluri și au primit mai multe premii, astfel că și-au încercat norocul și la ”iUmor”, spunând că ei se bucură să facă oamenii să râdă. Sceneta legată de problemele matrimoniale ale unui tânăr cuplu de la țară i-a cucerit pe cei trei jurați, astfel că Delia a ținut la final să le ceală sfatul în ale amorului. ”Vă văd înțelepți, trecuți prin toate, aveți un sfat pentru Mihai, el nu își găsește soțioară?”, a întrebat jurata.

            Care a fost soluția găsită, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a cincea ediție ”iUmor” din acest sezon.

La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

 

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

×
Subiecte în articol: iumor