x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Diana și Andy – începutul primei povești de dragoste pe „Insula iubirii”

Diana și Andy – începutul primei povești de dragoste pe „Insula iubirii”

23 Mai 2017   •   17:40
Diana și Andy – începutul primei povești de dragoste pe „Insula iubirii”

În episodul de luni, 22 mai, de la ora 20:30, la Antena 1 pe „Insula iubirii” s-au întâmplat schimbări importante, mai ales în rândul concurentelor. Când au auzit că partenerii lor au petrecut, împreună cu ispitele feminine, în Cartierul Roșu, ele și-au pus pentru prima dată problema că nu au interacționat deloc cu bărbații de pe insula lor, realizând că, din această cauză, ele rămân foarte retrase în resort. Discutând acest aspect, Bianca recunoaște că ea, de fapt, s-a simțit atrasă de Sorin și că i s-a părut că e mai frumos în realitate decât în poze.

Apar și geloziile, astfel că la petrecere DeeDee i-a reproșat lui Robert că acesta i-a acordat mai multă atenție Mariei. Însă concursurile de pe ambele insule i-au făcut pe concurenți să își aleagă ispitele preferate pentru a trece prin toate probele. Pe insula fetelor, Sorin și Bianca au câștigat o ședință foto, iar Robert împreună cu Maria au plecat să viziteze o rezervație de tigri. Pe insula băieților, competitivii Aurel și Maria au câștigat și ei o ședință foto într-un loc exotic, iar locul II le-a adus lui Cosmin și lui Anuryh un date romantic.

Însă, în centrul atenției a fost Diana, care, la ceremonia focului, dar și de față cu băieții ispite a făcut multe mărturisiri despre partenerul ei, Ben, despre minusurile lui și ale relației lor. Dar și despre ea, declarând că a mai existat un bărbat în viața ei, în timpul relației cu Ben, făcând și comparații între cei doi. Din acest moment, Diana a decis că ea este singură pe insulă spunând că nu ar vrea să mai afle despre Ben și detalii despre ce face pe cealaltă insulă. Finalul episodului îi va găsi pe Diana și pe Andy din ce în ce mai apropiați, adormind îmbrățișați.

×
Subiecte în articol: Temptation Island – Insula iubirii