x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Din 11 mai, „Poftiți pe la noi”! Cu Nicoleta Luciu, Oana Roman, Pepe și Liviu Vârciu

Din 11 mai, „Poftiți pe la noi”! Cu Nicoleta Luciu, Oana Roman, Pepe și Liviu Vârciu

de Dragoş Tănase    |    04 Mai 2015   •   15:48
Din 11 mai, „Poftiți pe la noi”! Cu Nicoleta Luciu, Oana Roman, Pepe și Liviu Vârciu
Sursa foto: Pepe (s), Nea Marin si Liviu Varciu (d)

Nea Mărin are ajutoare de nădejde în prima ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi” - sezonul doi, difuzată de Antena 1 luni, 11 mai, și marți, 12 mai, de la 20:30. Nicoleta Luciu, Oana Roman, Pepe și Liviu Vârciu merg la Urlați, acolo unde un preot face minuni cu câțiva copii prinși în hățișul nemilos al sărăciei.

„Cel mai greu de suportat a fost momentul în care ni s-au prezentat cazurile, iar o parte dintre copiii ajutați de noi sunt părăsiți de mame”, povestește Nicoleta Luciu, emoționată de veselia afișată de chipurile celor mici, în ciuda tuturor greutăților.

„Contactul cu acești oameni cu probleme atât de mari este dureros. Te doare efectiv sufletul când vezi copii care trăiesc într-o sărăcie atât de mare, încât pare de neimaginat în anul 2015”, o completează Oana Roman.

Nici pentru partea masculină a echipei nu a fost ușor să constate cât de dură este soarta cu nevinovații copii. „Emoțiile au fost foarte intense pentru că ne-au impresionat cei pe care i-am ajutat. Telespectatorii trebuie să se aștepte să vadă povești de viață și oameni care se dăruiesc pentru a face bine”, spune Pepe.


Oana ROMAN (s) si Nicoleta LUCIU

Liviu Vârciu a uitat de orice disconfort cât timp a filmat pentru „Poftiți pe la noi!”. „Nimic nu mi s-a părut greu. Nici când m-am trezit cu noaptea-n cap nu mi s-a părut dificil, am muncit pentru niște oameni chinuiți, care aveau nevoie de ajutorul nostru și am fost îndrumați de nea Mărin. Și când intră nea Mărin în scenă muncești cu spor, vrând nevrând”, recunoaște Liviu.

După muncă, și spectacol, asta se întâmplă odată cu cel de-al doilea sezon al show-ului, desfășurat sub sloganul „Poftiți și dăruiți!”. Indiferent de oboseala acumulată sau de problemele care trebuie să își găsească soluții până la plecare, cele patru ajutoare ale lui nea Mărin mai au o misiune: una artistică.


Nea MARIN

Vedetele trebuie să organizeze un spectacol caritabil, prin intermediul căruia să adune cât mai mulți bani ce urmează să fie donați. Un show muncit pe bune, încheiat cu un eveniment atent îndrumat tot de nea Mărin, luni și marți, de la 20:30, la Antena 1.

×