x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Din 4 septembrie, Vlad Gherman este “Don Apetit”, la Happy Channel

Din 4 septembrie, Vlad Gherman este “Don Apetit”, la Happy Channel

30 Aug 2017   •   20:00
Din 4 septembrie, Vlad Gherman este “Don Apetit”, la Happy Channel
Sursa foto: Ana Dumitru

În această toamnă, Vlad Gherman este “Don Apetit”! Din 4 septembrie, de luni până miercuri, de la ora 12.30, telespectatorii Happy Channel vor face cunoștință cu cei mai importanți oameni din domeniul gastronomiei, de la care pot afla rețete culinare pentru mâncăruri savuroase.

Din 4 septembrie, “Happy Food” devine “Don Apetit”. Emisiunea prezentată de Vlad Gherman își propune să le aducă telespectatorilor Happy Channel experiențe gastronomice inedite. 

“Preparate noi și delicioase pe care puteți să le faceți cu ușurință la voi acasă. Invitați de top care fac furori în bucătăriile celor mai mari restaurante din țară și nu numai!”, le promite “Don Apetit” telespectatorilor.

Apetitul crescut pentru mâncarea bună și sănătoasă, dar și curiozitatea de a cunoaște chefi și bloggeri culinari îl ajută pe prezentatorul Happy Channel să le ofere pasionaților de gastronomie o emisiune cu rețete delicioase și informații prețioase din bucătărie.

De-a lungul edițiilor Happy Food, Vlad a dobândit numeroase cunoștințe culinare, iar acum a ajuns să le gătească celor dragi. “Am atins o paletă largă de invitați și preparate din diferite colțuri ale lumii. Sunt adeptul bucătăriei thai. Mâncarea picantă este favorita mea. Am gătit pentru familie și prieteni și pot să spun că și-au făcut abonament la mine așa că, o dată pe săptămâna, sunt <> să le ofer o masă copioasă”, a povestit prezentatorul Happy Channel.

“Mâncarea este sfântă, iar oamenii au ajuns să facă din asta o artă. De la ordinea preparării ingredientelor până la felul în care faci platingul”, declară Vlad. 

Din 4 septembrie, de luni până miercuri, de la ora 12.30, telespectatorii Happy Channel au întâlnire cu “Don Apetit”! Fii cu ochii pe Happy!

×