x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Divizia de radio a Intact Media Group este în creştere. RADIO ZU creşte în audienţă pe toate planurile

Divizia de radio a Intact Media Group este în creştere. RADIO ZU creşte în audienţă pe toate planurile

08 Sep 2014   •   18:56
Divizia de radio a Intact Media Group este în creştere. RADIO ZU creşte în audienţă pe toate planurile

Fenomenul care a schimbat felul în care românii percep un post de radio înregistrează cele mai mari cifre de audienţă din cei 6 ani de la lansare. Radio ZU este lider absolut în Bucureşti şi are parte de creşteri semnificative pe toate planurile. Datele sunt confirmate de Studiul de Audienţă Radio realizat de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi GfK România – Institut de Cercetare de Piaţă SRL în perioada 28 aprilie – 17 august 2014.

Cel mai ascultat post de radio din Bucureşti deţine o cotă de piaţă de 13,6% şi reprezintă prima alegere a 282.300 de ascultători. Buzdugan, Morar şi ai lor colegi au cucerit încă 25.900 de oameni faţă de primul val de măsurători al acestui an, cota de piaţă crescând cu 1,2%.

Creşterea de audienţă cuprinde atât la nivelul urban, cât şi cel naţional.  În oraşe, radioul este ascultat de 1.266.900 de români – cu 113.300 mai mult faţă de începutul lui 2014 – şi deţine o cotă de piaţă de 9,4%. În toată România, ZU se situează pe al treilea loc în topul radiourilor cu un total de 1.885.000 de ascultători zilnici şi o cotă de piaţă de 9,1% – cu 248.100 faţă de valul anterior.

Romantic FM păstrează trend-ul crescător în FM
Romantic FM, unul dintre cele mai longevive radiouri din media, înregistrează o nouă creştere a numărului de ascultători. Potrivit celui mai recent  Studiu de Audienţă Radio, Romantic FM este preferat  zilnic de un 105.800 bucureşteni , cu o cotă de piaţă de 5,1%.

Singurul post de radio premium exclusive din fm, generator al stării de bine, Romantic FM îşi consolidează astfel poziţia printr-un conţinut muzical unic, diversificat pe genuri, stiluri şi ani, bine reprezentat de piese difuzate doar pe frecvenţa 101.9 MHz.

×