x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Doi concurenți caută echilibrul în fața Marelui Zid

Doi concurenți caută echilibrul în fața Marelui Zid

28 Sep 2017   •   16:50
Doi concurenți caută echilibrul  în fața Marelui Zid

Marea surpriză a noii ediții ,,The Wall- Marele Zid” de azi este familia Marinescu, ce promite că parcursul lor în show va fi unul plin de energie. Soț și soție de mai bine de zece ani, Ioana și Ciprian s-au îndrăgostit încă din vremea liceului, confirmând că extremele nu doar că se atrag, dar se și completează excelent. Pe acest lucru se vor baza și în experiența tensionantă a emisiunii din această seară, unde vor face cunoștință cu adrenalina pură.

În viața de zi cu zi lucrează în domenii opuse:  Ciprian este grafician, se ocupă de robotică și date exacte, iar Ioana, florist, își folosește zilnic imaginația și simțul estetic. Sunt oameni buni ce se implică în comunitate fără să aștepte ceva la schimb, dorind să împărtășească viziunea lor și modul diferit de gândire. Fac acest lucru prin blogul Ioanei - pisicapesarma.ro, pe care îl administrează împreună și prin intermediul căruia au implementat mai mult proiecte de binefacere. Au o fetiță pe nume Ana, care a venit când se așteptau mai puțin, iar ,,minunea”   i-a făcut să creadă că destinul este capabil să le surâdă și în momente dificile. Așadar, în seara aceasta se vor baza pe aceeași strategie ce îi caracterizează, încrederea, optimismul și energia pozitivă.

Amândoi visează să călătorească și să îi ofere fetiței un viitor lipsit de griji materiale. Caută armonia în tot ceea ce fac, dar s-au înscris într-un concurs în care echilibrul ,,pe sârma” Marelui Zid depinde atât de noroc, cât și de tactică. Vor reuși să-și păstreze calmul și când suspansul de pe platou atinge cote maxime, sau vor ceda presiunii? Telespectatorii Antena 1 pot afla acest lucru diseară, de la 20:00, într-o nouă ediție a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” ce demonstrează că emoțiile nu iartă pe nimeni!

×
Subiecte în articol: The Wall- Marele Zid