x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Doi frați gemeni confruntă Marele Zid

Doi frați gemeni confruntă Marele Zid

04 Oct 2017   •   16:06
Doi frați gemeni confruntă Marele Zid

Au 37 de ani, sunt din Hunedoara și împărtășesc o relație care depăsește orice barieră, căci Mihai și Mircea Bursesc, concurenții acestei seri, sunt primii frați gemeni care ajung în platoul ,,The Wall- Marele Zid”. De cele mai multe ori simt și gândesc la fel, iar această legătură unică poate reprezenta un avantaj incredibil într-un joc al imprevizibilului.

Frații Bursesc sunt oameni buni, empatici, ce oferă ajutorul celor din jur fără a aștepta ceva la schimb. Mihai este cunoscut ca ,,omul la care poți dormi gratis”, fiind gazda călătorilor din Retezat. În fostul atelier de fierărie al părinților, unde locuiește acum, a amenajat un loc pentru turiștii străini care voi să-i calce pragul și să îi împărtășească din secretele altor culturi. Ciudat este că nu îi place să călătorească, dar își potolește setea de cunoaștere prin oamenii pe care îi întâlnește cu ajutorul couchsurfing-ului. Cu banii câștigați ar continua să facă același lucru, fără să fie nevoit să își mai asigure traiul zilnic din munca de sezon. Dacă Mihai se declară un ,,mizantrop sociabil” fiind foarte des înconjurat de vizitatori, fratele său Mircea are o slăbiciune pentru necuvântătoare. De aceea, speră ca lupta cu Marele Zid să-i asigure suma necesară pentru construirea unei ferme sanctuar- dedicată animalelor domestice abuzate, sau părăsite.

Fără îndoială, frații gemeni încep lupta cu un avantaj, căci telepatia se dovedește a fi vitală în momentul în care cei doi coechipieri sunt despărțiți. Unul va juca în platou, iar celălat va lua o decizie misterioasă, ce stabilește verdictul confruntării: vor semna contractul, sau vor risca bazându-se pe jocul celuilalt? Telespectatorii Antena 1 pot afla acest lucru diseară, de la ora 20:00, într-o nouă ediție fenomen a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid”!

×
Subiecte în articol: The Wall- Marele Zid couchsurfing