x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Echilibristică pe bilă, cor de clopoței, space painting și dans sportiv, la “Next Star”

Echilibristică pe bilă, cor de clopoței, space painting și dans sportiv, la “Next Star”

21 Mar 2017   •   15:10
Echilibristică pe bilă, cor de clopoței, space painting și dans sportiv, la “Next Star”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Demonstrații de echilibristică pe bilă, cor de clopoței, dans sportiv și space painting joi, 23 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru și jurizată de Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa. O ediție în care se va acorda cel de-al treilea Golden Star al sezonului. Cine va oferi trofeul și care dintre concurenți se va califica astfel direct în marea finală, telespectatorii vor vedea joia aceasta.

În aceeași ediție, pe scena de la “Next Star” va urca pentru prima dată un cor de... clopoței. Iar cei 30 de membri, cu vârste între 3 și 14 ani, care vor suna din clopoței în mod organizat sunt legați prin grade de rudenie. Căci corul „Clopoțeii veseli” este format din frați, surori, verișoare și verișori. “Trupa verișorilor, ești nebun?”, se minunează CRBL, de la masa juriului. Cum vor suna “Clopoțeii veseli” pe scena de la “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în seara de 23 martie.

Și tot atunci, Bianca (11 ani, din București) va veni în fața juraților cu un număr de echilibristică pe bilă.  Iar momentul ei de circ le va stârni curiozitatea juraților Dorian Popa și CRBL care vor încerca să urce, la rândul lor, pe cele două mari mingi aduse pe scenă de concurentă.

Dacă vor reuși ei să-și mențină echilibrul pe bilele uriașe, dar și care vor fi ceilalți concurenți ai serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 23 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-lui “Next Star”.

×
Subiecte în articol: Next Star