x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Edi Stancu își duce băiețelul în tabără la nașul său, nea Mărin

Edi Stancu își duce băiețelul în tabără la nașul său, nea Mărin

09 Dec 2017   •   18:40
Edi Stancu își duce băiețelul în tabără la nașul său, nea Mărin

”Poftiți în vacanță”, emisiunea a cărei gazdă este nimeni altul decât nea Mărin, zis și ”spaima vedetelor”, este o combinație de voie bună și fapte bune. Cele cinci vedete participante au ca principal scop să aibă grijă de niște copilași ce provin din medii defavorizate, micuți care vin pentru prima dată în viața lor într-o vacanță.

În ediția de luni și marți, 11 și 12 decembrie, coregraful Edi Stancu vine în tabăra lui nea Mărin situată la mare, în Vama Veche, cu băiețelul lui, Robert. Micuțul are o legătură specială cu nea Mărin, acesta fiind nașul său de botez, pe care îl și iubește foarte mult.

Robert este un copil foarte simpatic și, pentru că îi place să spună despre el că este un samurai, și-a lăsat și părul foarte lung. Din acest motiv este adesea confundat cu o fetiță.

”Mereu este confundat cu o fetiță. Deja s-a obișnuit cu asta, s-a și plictisit. Dar este supărat, mi-a spus acum că lumea nu prea a auzit de samurai, ci mai degrabă de prințese”, spune Edi Stancu despre micuțul lui.

Alături de băiețelul lui, coregraful mai are în grijă alți cinci copii veniți în tabăra lui nea Marin și, pentru că aceștia se înțeleg foarte bine cu micuțul Robert, au decis ca pe parcursul celor câteva zile cât stau împreună să se considere cu toții frați.

Prin ce peripeții vor trece Edi Stancu și băiețelul lui, dar și cum vor reuși să facă față provocărilor la care sunt supuși de nea Mărin, telespectatorii pot vedea luni și marți, pe 11 și 12 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

×