x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ediții speciale de Paște la Antena 1

Ediții speciale de Paște la Antena 1

25 Apr 2016   •   14:24
Ediții speciale de Paște la Antena 1
Sursa foto: Gabriela Arsenie

De Paște, Antena 1 a pregătit ediții speciale și programe pentru toate gusturile și toate categoriile de public.

Povești frumoase și emoționante cu și despre copii vor fi prezentate în ediția specială „Next Star” din Joia Mare, de la ora 20.30. “Un spectacol al bunătății”, prezentat de Dan Negru,  în care câștigători și concurenți ai show-ului de talente vor prezenta poveștile impresionante ale unor copii mai speciali și, cu aportul unor oameni generoși, vor încerca să-i ajute. Unul dintre acești copii este Victor, un puști de 12 ani, care de zece ani se luptă cu o formă extrem de rară a unei boli considerate incurabile și căruia nici un medic nu i-a dat vreo șansă de supraviețuire. Victor va fi prezentat publicului de către Alex Pârvu, fost finalist “Next Star”. Ce surprize a pregătit echipa “Next Star” pentru Victor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în Joia Mare, de la ora 20.30.

 

În ediția specială “Acces Direct” din Vinerea Mare, de la ora 17.00, telespectatorii Antenei 1 vor cunoaște povestea unor oameni speciali, precum cea a preotului Mihail Milea, fără de care viața multor semeni de-ai săi, copii și bătrâni, ar fi fost cu mult mai grea. Cum i-a salvat părintele pe acești oameni, telespectatorii vor afla în Vinerea Mare. În aceeași ediție, vor fi prezentate poveștile unor oameni nevoiași, care au nevoie de ajutorul semenilor pentru o viață mai bună. De asemenea, telespectatorii vor afla cum își va petrece Valentina Pelinel ultimele sărbători singură, înainte de venirea pe lume a fiului ei.

 

Seara de Înviere le va prilejui telespectatorilor Antenei 1 o nouă întâlnire cu echipa fantastică a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”. Ca în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, jurații, prezentatorii și talentații concurenți ai celui de-al nouălea sezon au pregătit un spectacol din care nu vor lipsi muzica live, voia bună și personajele dintre cele mai diverse. Lady Gaga, Lidia Buble, Maria Dragomiroiu, Linda Perry de la 4 Non Blondes, Charlie Puth & Wiz Khalifa, Missy Elliott, Ace Frehley, solistul trupei Kiss, Zaz și Patti LaBelle sunt vedetele care vor urca sâmbăta aceasta pe scena de la “Te cunosc de undeva!”. Tributul serii, susținut de Florin Ristei și FreeStay, va fi dedicat celei care a fost Ioana Radu.

După “Te cunosc de undeva!”, Antena 1 va transmite începând cu orele 23.30 Slujba de Înviere.

 

Duminică, 1 mai, în prima zi de Paști, Vasile Muraru și Valentina Fătu au “Chef de râs”, de la ora 16.30, la Antena 1. Momentele umoristice susținute de cei doi actori ai Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” vor alterna cu cele muzicale susținute de invitații lor, Alina Eremia, Pepe, Irina Loghin, Fuego, Jo, Viorica și Ioniță din Clejani.

 

Nu există seară mai potrivită pentru a dărui. Omenia și bunătatea sunt vedetele emisiunii „Bravo, România!” ce va fi difuzată în ediția de Paște de la ora 22.00, când alte trei echipe minunate vor cânta și vor dansa la pentru a ajuta pe cineva aflat în nevoie.

×