x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ei au sărbătorit… prin muncă

Ei au sărbătorit… prin muncă

24 Iul 2016   •   20:10
Ei au sărbătorit… prin muncă

Răzvan, Dani şi Flavia, gazdele Matinalului Antenei1, s-au mutat de două săptămâni la mare, dar nu în concediu, ci cu tot cu emisiune. Azi încheie un sezon al simpaticei emisiuni, dar în scurt timp, Răzvan şi Dani se apucă din nou de muncă: în curând încep audiţiile X Factor.

Răzvan şi Dani au muncit la mare, asta în condiţiile în care toată lumea a venit pe Litoral să se distreye. "A fost o atmosferă plăcută, însă nu ne pica prea bine când noi suntem la treabă şi-i vedem pe toţi că se bronzează…uneori ne-am dori să schimbăm rolurile, măcar pentru câteva minute", ne-a mărturisit Răzvan, care a fost completat de Dani: "Noi nu putem să ne distrăm ca alţii, dar categoric la mare e mai plăcut ca în platoul de la Bucureşti, unde să făcea foarte cald. Ne bucurăm că ne întâlnim cu telespecatorii noştri faţă în faţă".

Având în vedere că timpul de respiro între finalul Matinalului şi startul audiţiilor pentru X Factor e destul de scurt, Razvan şi Dani vor încerca să meargă în cât mai multe locuri. "Vara asta fugim în 2-3 oraşe europene, până când încep audiţiile X Factor şi, după ce decidem ce aducem în galele live ale show-ului, difuzate în luna decembrie, putem să ne gândim la vacanţă. Până atunci ne stă gândul doar la muncă", ne-a spus Răzvan, în timp ce Dani, amator al sporturilor extreme, şi-a stabilit în mare detaliile vacanţei: "Pentru început o sa ma dau cu zmeul, iar către toamnă ne mutăm în pădure pentru enduro. Ştiu doar că vreau să am în fiecare zi ceva de făcut. Nu-mi place să stau cu burta în sus sau să vânez locuri de mâncat şi băut".

Din toamnă, Neatza cu Răzvan și Dani se mută în casă nouă. "Sunt ca un student care se mută de la cămin la primul lui aparatament şi evident abia aştept să îl văd", a spus Dani, în timp ce Răzvan ne-a mărturisit că abia aşteaptă să îşi aducă suvenirurile din vacanţă ca să şi le aşeze în noua lor sufragerie.

 

×