x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Familia Andrei a câştigat marele premiu în finala “2k1”: o croazieră pe Marea Mediterană

Familia Andrei a câştigat marele premiu în finala “2k1”: o croazieră pe Marea Mediterană

29 Iul 2017   •   09:16
Familia Andrei a câştigat marele premiu în finala “2k1”: o croazieră pe Marea Mediterană

Sărbătoare mare vineri în platoul emisiunii “2k1”. Într-un décor de sărbătoare, îndrăgita prezentatoare Mirela Boureanu Vaida a anunţat cuplurile câştigătoare ale primului sezon al emisiunii. După o ultimă confruntare în platoul emisiunii, în care au demonstrate că sunt cuplul “2k1”, Andreea şi Alin Andrei au fost desemnaţi marii câştigători şi au primit chiar în direct biletele pentru premiul cel mare – o croazieră pe Marea Mediterană.

Acesta nu a fost însă singurul premiu: Raluca Popescu şi Cătălin Atomei şi-au adjudecat premiul de popularitate – o vacanţă în Turcia, fiind votat „cuplul lunii iulie”, de către telespectatori, pe site-ul emisiunii, iar rândul lor, un cuplu de telespectatori a câştigat o vacanţă pe litoralul românesc.

Până în toamnă, Mirela Vaida le dă întâlnire telespectatorilor în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00, la Antena 1, în cadrul ediţiilor speciale „2k1”, cu vedete, iar cei care vor să se înscrie la casting pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii, o pot face pe adresa casting.a1.ro.

×
Subiecte în articol: 2k1