x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fără premiu, dar mai bogați din experiența Marelui Zid

Fără premiu, dar mai bogați din experiența Marelui Zid

30 Sep 2017   •   15:40
Fără premiu, dar mai bogați din experiența Marelui Zid

Aseară, Anteea Tocai și Marian Pop au intrat în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” cu zâmbetul pe buze, sperând că energia lor pozitivă va influența imprevizibilul. După un parcurs emoționant, în care dublările și triplările au schimbat direcția jocului, cei doi au plecat acasă fără un premiu, dar mult mai bogați, în urma unei experiențe care a confirmat că sunt o echipă extrem de unită.

După o decizie bazată pe plusurile și minusurile fiecărui coechipier, Anteea a rămas în platou alături de Valentin Butnaru, care a căutat să-i păstreze optimismul până la final. Cu părul albastru și unghiile verzi, concurenta a părut că empatizează deja cu zidul ce avea să-i decidă soarta din concurs. Relația pe care o are cu Marian a ajutat-o să-i anticipeze mișcările din camera de izolare, dar traiectoria bilelor roșii a demonstrat în cele din urmă că Marele Zid nu iartă pe nimeni. Anteea a rămas în platou fără niciun câștig, iar decizia a iubitului său de a rupe contractul i-a făcut să plece acasă fără bani.

Cei doi nu au reușit să escaladeze zidul, dar mărturisesc că au ieșit din competiție mult mai bogați, pentru că experiența de pe platou le-a arătat că Marele Zid este capabil să schimbe viețile oamenilor buni, indiferent de suma afișată la finalul serii: ,, Fie că pleci cu 100 000 de euro, cu 1000 de euro sau cu 0 euro, tot pleci mai bogat. E o experiență plină de adrenalină! Am cunoscut atâția oameni minunați și bucuria pe care am simțit-o pentru ei în momentul când Zidul a fost darnic, a fost una sinceră.", mărturisește Anteea.

×