x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Final neașteptat aseară la "The Wall- Marele Zid”

Final neașteptat aseară la "The Wall- Marele Zid”

16 Sep 2017   •   10:55
Final neașteptat aseară la "The Wall- Marele Zid”

Ana Vlad și Alexandru Daineanu sunt concurenții din ediția de aseară a show-ului fenomen, difuzat de Antena 1. Cei doi s-au înscris în competiție pentru a cuceri cele mai mari sume de la baza zidului, însă parcursul emisiunii i-a făcut să plece acasă fără niciun ban.

Bucureștenii au folosit o strategie simplă și au avut încredere că au un as în mânecă în ceea ce privește pariul cu Marele Zid. Ana a rămas în platou pregătită să riște, iar iubitul ei a ajuns în camera de izolare sperând că va da cât mai multe răspunsuri corecte. Parcursul show-ului le-a adus la final o sumă garantată de 28.503 lei, dar și un posibil câștig obținut în platou de 188.044 lei.

Momentul semnării contractului a fost cea mai grea decizie pentru Alexandru: ,,nu știu ce să fac, aș putea să semnez pentru ce am, sau să visez la mai mult”, mărturisea acesta.  Alegerea lui de a rupe contractul s-a bazat pe încrederea în strategia de joc a Anei și în răspunsurile date în camera de izolare, neanticipând ce va urma. Proba finală a celor 4 bile roșii de la sfârșitul emisiunii a fost cea decisivă. Lansate din aceeași poziție cu bilele verzi plasate de concurentă anterior, au scăzut din suma totală obținută în platou. După trei încercări nefericite, penultima bilă ce a căzut pe suma de 150.000 lei s-a dovedit a fi crucială și le-a anulat toate câștigurile. În platou, Ana rămăsese cu 0 lei, dar cu speranța că Alexandru a semnat contractul pentru suma garantată. Iubitul ei s-a hotărât să riște, a anulat contracul, și cei doi au ieșit astfel fără niciun ban din competiția cu Marele Zid.

×
Subiecte în articol: The Wall- Marele Zid