x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Final nedorit de joc pentru un handbalist și un programator IT, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”: au pierdut toți cei 100.000 de lei

Final nedorit de joc pentru un handbalist și un programator IT, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”: au pierdut toți cei 100.000 de lei

16 Mar 2018   •   18:09
Final nedorit de joc pentru un handbalist și un programator IT,  la “Guess My Age – Ghicește vârsta”: au pierdut toți cei 100.000 de lei

Intuiția și spiritul de observație le-au jucat feste aseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, lui Răzvan Ștefan Cucu (24 de ani) și Petru Stroe (22 de ani), doi buni prieteni care au concurat în show-ul prezentat de Dan Negru. Căci au pierdut toți cei 100.000 de lei puși în joc.

Răzvan (programator IT) și Petru (handbalist la CSM Oradea) au început concursul promițător, căci estimările lor în privința vârstei primelor cinci persoane care au venit în fața lor au fost foarte apropiate de vârsta corectă a acestora. Cosmina (21 de ani), Viorica Macovei (32 de ani), interpretă de muzică populară, Ștefan (33 de ani), preparator fizic, Mădălina (43 de ani), director comercial, și nici maestrul Benone Sinulescu (80 de ani) nu le-au creat mari dificultăți celor doi concurenți.

Problemele au apărut la cea de-a șasea persoană care a venit în fața lor, Lavinia (22 de ani), căreia Petru și Răzvan i-au greșit vârsta cu 10 ani, fapt ce i-a costat dintr-un foc 50.000 de lei.

Lovitura de grație au primit-o în etapa finală, când nu au reușit în nici una dintre cele patru încercări posibile să spună câți ani are Tong (48 de ani), un domn cu origini asiatice. Astfel au pierdut toți cei 25.000 de lei pe care-i mai aveau.

Așa-i în viață. Când ești sus, când cazi. Se mai intâmplă. Probabil ne-am luat foarte mult după detalii, după întrebări, după hinturi și n-am mai stat să analizăm ultimele două persoane la fel de mult ca pe celelalte. Cu toate astea, a fost o experiență plăcută”, au spus Răzvan și Petru, la final de joc.

×
Subiecte în articol: Guess My Age – Ghicește vârsta