x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Floricica Dansatoarea în fața juraților ,,Chefi la cuțite”

Floricica Dansatoarea în fața juraților ,,Chefi la cuțite”

26 Sep 2017   •   16:06
Floricica Dansatoarea în fața juraților ,,Chefi la cuțite”
Sursa foto: Ana Dumitru

Jurizările pe nevăzute continuă și în seara aceasta pe Antena 1, de la 20:00, într-o ediție piperată cu mult umor, farfurii menite să cucerească papilele gustative extrem de pretențioase ale chefilor, dar și invitați surpriză. Unul dintre ei este controversatul personaj Floricica Dansatoarea, care, supărată că ,,i-au fost furate vizualizările" din mediul online, vine să demonstreze că se poate reinventa și în alte domenii, precum cel gastronomic.

Cea mai vocală concurentă își va face simțită prezența încă de la bancul de lucru în cel mai original mod. Reacțiile chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în momentul în care va intra în platou, dar și spectacolul din fața mesei de jurizare sunt printre deliciile acestei seri.

Periplul culinar al chefilor în cea de-a cincea ediție a jurizărilor pe nevăzute include și dish-uri excepționale, pregătite de concurenți al căror talent se transpune în savoarea din farfurie. Supa arăbească și mușchiulețul de vită pe pat de ciuperci și creveți sunt printre preparatele care vor impresiona în această seară în lupta cuțitelor. Cu un desert excepțional va surprinde și frumoasa Gina Pistol, ce-și va pune în valoare talentul din bucătărie pentru a-i face o surpriză juratului preferat. Dacă gustul de ciocolată îi va cuceri inima lui chef Cătălin Scărlătescu, rămâne să vedeți în această seară.

După multe farfurii care mai de care mai delicioase, lupta cu kilogramele în plus devine mai grea, iar proba cântarului va stabili cine este juratul ,,cu greutate” al sezonului 4. Pariurile dietelor, glumele de culise ce întețesc competiția de la masa de jurizare și poveștile de viață din spatele farfuriilor lansate pe banda misterelor fac parte din ediția din această seară, ce începe de la ora 20:00, pe Antena  1.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite