x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Frații Bălan au lucrat cu ,,vibrația bilelor” în cucerirea Marelui Zid

Frații Bălan au lucrat cu ,,vibrația bilelor” în cucerirea Marelui Zid

28 Sep 2017   •   11:38
Frații Bălan au lucrat cu ,,vibrația bilelor”  în cucerirea Marelui Zid

Virgil și Vișinel Bălan sunt cei doi frați abandonați, care au ajuns aseară în fața Marelui Zid. În ciuda trecutului dificil, amândoi au visat să se autodepășească, iar determinarea lor i-a făcut să valorifice cât mai bine cele șaizeci de minute pe care le aveau la dispoziție pentru a-și schimba viața. Parcursul jocului a fost energic, cu suișuri și coborâșuri, iar finalul le-a adus un premiu garantat.

Virgil, concurentul ,,atent la detalii” a fost cel supus la presiunea camerei de izolare, pe când Vișinel a rămas în platou să influențeze traiectoria bilelor norocoase. A transformat platoul într-un loc de joacă și a încercat să empatizeze cu Marele Zid; ,, bilele le au vibrația, energia lor”, iar într-o liniște deplină le-a lăsat pe cele roșii să aterizeze pe cele mai mici sume de la bază. Tensiunea și emoțiile l-au lăsat fără cuvinte, dar a reușit să continue stategia cu optimism în platou către suma de 91.001 lei. Decizia dificilă a stat în mâinile fratelui mai mare, ce a avut posibilitatea să semneze pentru suma sigură de 16.112 lei, sau să riște și să rupă contractul. Virgil nu l-a anulat, de aceea cei doi au plecat acasă cu suma garantată.

Frații Bălan au descris experiența ca fiind explozivă și interesantă, comparând parcursul lor în joc cu instabilitatea unui teren nisipos. „Zidul le-a dat și zidul le-a luat”, iar cei doi au câștigat o sumă ce poate să reprezinte baza materială a visului pentru care au luptat împreună- de a întinde o mână de ajutor tinerilor din centrele de plasament, înființând un centru de tranzit pentru a le asigura studiile odată ce părăsesc acel mediu.

Astăzi, tot de la ora 20:00, o altă familie unită vine în fața Marelui Zid în speranța de a-l cuceri! Care este strategia lor și care este suma dezvăluită în momentul marelui verdict, telespectatorii Antena 1 pot vedea în această seară!

×
Subiecte în articol: The Wall-Marele Zid