x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber “Fructul oprit”, lider de audiență cu episodul 17 al serialului

“Fructul oprit”, lider de audiență cu episodul 17 al serialului

10 Mai 2018   •   14:57
“Fructul oprit”, lider de audiență cu episodul 17 al serialului

“Fructul oprit” și-a continuat miercuri seara povestea cu episodul 17 al serialului, la Antena 1, din care nu au lipsit momente pline de iubire, dramă și suspans.  Cei mai mulți dintre români au ales să-și petreacă seara urmărind “Fructul oprit”, serialul produs și regizat de Ruxandra Ion, producția impunându-se ca lider de piață la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

Astfel, episodul serialului “Fructul oprit” difuzat, aseară (9 mai), în intervalul 20.00 – 22:57, la Antena 1, a înregistrat o cotă de piață de 20.9% și un rating mediu de 7.6 procente, în timp ce pe poziția secundă s-a aflat principalul competitor, Pro TV, cu o cotă de piață de 18% și un rating mediu de 6.5 procente.

Peste 1,6 milioane de telespectatori, la nivelul întregii țări, au urmărit aseară, în minutul de aur (21:43), discuția dintre Mihai și tatăl său – Dan Lăzărescu, personaje interpretate de actorii Conrad Mericoffer și Doru Ana.

În cel de-al 17-lea episod al serialului de la Antena 1, fanii producției au văzut evoluția pe care a luat-o relația Anei (Cristina Ciobănașu) cu Alex (Petru Păun), cei doi hotărând să meargă mai departe cu planurile lor de căsătorie.

Pe de altă parte, Sonia (Michaela Prosan) nu poate renunța la iubirea pentru Alex. “Ce lume e asta în care doi oameni care se iubesc nu pot fi împreună?”.  

Tot, aseară, Ioan (Vlad Gherman) a decis să-l confrunte pe Alex, arătându-i acestuia imaginile care demonstrează ce relație există, de fapt, între el și Sonia. “Nu știu ce crezi tu că s-a întâmplat…”, încearcă să-i spună Alex lui Ioan, după ce vede filmulețul în care este surprins sărutându-se cu soția nașului său. “Eu nu cred nimic. Îți arăt ce am văzut și ce o să vadă și ceilalți, să-și dea și ei cu părerea.”, îi răspunde Ioan hotărât.

Cum se va încheia discuția dintre cei doi, dar și alte momente importante din acțiunea serialului, miercuri (16 mai), de la ora 20.00, la Antena 1, în episodul 18 al serialului! 

 

Sursa:Kantar Media                

Copyright:ARMADATA S.R.L.               

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban,National                  

Perioada 9 mai 2018               

×
Subiecte în articol: Fructul Oprit