x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Ham talent” organizează preselecții în Iași, la Casa de Cultură a Studenților

„Ham talent” organizează preselecții în Iași, la Casa de Cultură a Studenților

31 Iul 2015   •   08:19
„Ham talent” organizează preselecții în Iași, la Casa de Cultură a Studenților

Sâmbătă, 1 august, de la 10:00, toate necuvântătoarele sunt așteptate la Iași, la Casa de Cultură a Studenților (str. Vasile Conta nr. 30), acolo unde vor avea loc preselecțiile pentru „Ham talent”, show-ul pregătit pentru această toamnă de Antena 1.

Stăpânii necuvântătoarelor trebuie să aibă în minte un singur lucru: oricine merită o șansă la celebritate, fie că este patruped sau înaripat, blând sau fioros, cu blană sau cu pene. La preselecții sunt așteptate toate animalele, indiferent dacă latră, miaună, guiță, sâsâie sau măcăne, asta pentru că în show-ul cu pedigree de vedetă fiecare dintre ele poate câștiga unul dintre cele patru premii puse la bătaie.

Premiul I, „Ham talent”, în valoare de 10.000 de euro, se va acorda patrupedului sau înaripatului care va impresiona cel mai mult juriul și publicul.

Premiul al II-lea, supranumit și „cel mai bun prieten”, în valoare de 5.000 de euro, se va acorda celor care demonstrează că au cea mai frumoasă relație stăpân – animal.

Premiul al III-lea, în valoare de 3.000 de euro, va fi cel care va răsplăti cea mai frumoasă poveste ce stă la baza legăturii speciale dintre stăpân și animal.

Mențiunea, în valoare de 2.000 de euro, va merge la cel mai haios animal.

Așadar, cei care și-au înnebunit deja prietenii cu poveștile despre cât este de extraordinar necuvântătorul lor trebuie să ciulească bine urechile și să se prezinte la preselecțiile care le transformă animalul preferat într-o vedetă națională.
 

×
Subiecte în articol: ham talent