x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Happy Channel, creșteri semnificative de audiență

Happy Channel, creșteri semnificative de audiență

25 Oct 2016   •   15:47
Happy Channel, creșteri semnificative de audiență

De la lansarea din luna martie și până în prezent, tot mai mulți telespectatori urmăresc programele Happy Channel!

Aseară, postul de televiziune a ocupatlocul 4 în top all channels,în prime time, pe segmentul publicului feminin din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cu 1.6 puncte de rating și 3.9% share, în timp ce Acasa TV s-a situat abia pe locul 7, cu 1.4 puncte de rating și 3.2% share.

 

De asemenea, serialul Prizoniera dragostei s-a clasat pe locul 4în top all channels,pe targetulFemei 18-49 Urban, cu 2.7 puncte de rating și 6% share. Pe același segment, Acasa TV s-a poziționat doar pe locul 8, cu 1.2 puncte de rating și 2.8% share.

 

În clasamentul general al televiziunilor, monitorizate în prime time, la categoria publicului18-49 din mediul urban, Happy Channel s-a aflat pelocul 5, cu 1.1 puncte de rating și 2.8% share. În același clasament, serialul Prizoniera dragostei s-a situat pe locul 5 cu 1.8 puncte de rating și 4.6% share.

 

 

În minutul de maximă audiență, înregistrat la 21:13, telespectatorii urmăreau penultimul episod al serialului de succes, Prizoniera dragostei. La această oră, Happy Channel a atins 4.4 puncte de rating și 8.5% share pe segmentul Femei Urban.

 

Astăzi, de la ora 20:00, Happy Channel difuzează ultimul episod al producției turcești Prizoniera dragostei. Finalul celui mai de succes serial de la Happy Channel va fi unul excepțional, cu rasturnări de situație, secvențecutremurătoare și emoționante.

 

Iar de la 23:20, o nouă ediție Happy Night vine la Golden Movie by Criss și Vlad cu un film care a scris istorie, My Fair Lady. Carmen Brumă vorbește la Happy Med despre tiroidă și slăbire, cu un specialist în domeniu, dr. Ramon Aldea. Tot la Happy Night, telespectatorii vor afla mai multe despre O poveste foarte simplă, un spectacol despre îngeri și omenia animalelor, la Fest(IN) Nottara.

 

 

 Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

Target: Femei 18 - 49 Urban, 18-49 Urban, Femei Urban

×
Subiecte în articol: happy channel audiente