x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Happy Channel își lansează grilă de toamnă pe 5 septembrie

Happy Channel își lansează grilă de toamnă pe 5 septembrie

29 Aug 2016   •   22:30
Happy Channel își lansează grilă de toamnă pe 5 septembrie
Sursa foto: Mihai Stetcu

Luni, 5 septembrie, Happy Channel dă startul noii grile de programe sub sloganul „Fiecare zi e Happy Day!”.  

Dupa 150 de ediții ale sezonului trecut, „Happy Day” vine într-o nouă formulă.Luni, 5 septembrie, de la ora 23.30 Criss, Vlad, Carmen Brumă și Rapha le aduc telespectatorilor prima ediție a noului format.

Difuzat de luni până joi, acesta este  un magazin cultural informativ care le vorbește telespectatorilor despre ultimele noutăți în materie de muzică, film, lansări de carte sau evenimente, le oferă sfaturi despre ce presupune și cum se ajunge la un stil de viață sănătos, vedete autohtone vor veni cu propuneri de rețete și nu vor lipsi nici informațiile despre stil, gadget-uri sau fashion. “Happy s-a nascutacum 6 luni, iar in acesttimp am crescut cat in 6 ani.

Din 5 septembrie, Happy Day vine cu și mai multe informații! Suntem o echipă mai mare, așa că abia așteptăm să ne revedem. Dacă măcar unul dintre telespectatorii noștri  a citit o carte, s-a dus la un film sau la o piesă de teatru, înseamnă că misiunea noastră a fost încununată de succes și sperăm că de acum încolo să deschidem cât mai multor oameni apetitul pentru cultură, evenimente și un stil de viață sănătos”, a declarat Cristina Ciobănașu.

„Happy Day, emisiunea noastră de suflet, a depășit orice așteptări. Am simțit că sunteti alături de noi, că ne iubiți, că ne apreciati, că vă interesează subiectele noastre. Cred că am câștigat pariul pe care l-am facut în martie și am demonstrat că noi, românii, suntem interesați și de evenimente culturale, piese de teatru, filme, concerte, cărți”, a completat Vlad.

“Happy Life by Carmen Brumă va oferi telespectatorilor într-o manieră relaxată și neconvențională informații utile care să-i ajute să prevină problemele de sănătate, să fie în formă și să se simtă bine in propria piele. Un om sănătos nu are cum să nu fie fericit!”, a declarat Carmen. Happy Day va fi reluată în fiecare dimineață, de luni până joi de la ora 8.00, ca o alternativă în ceea ce privește programele matinale, iar fragmente ale fiecărei ediții vor fi presărate de-a lungul întregii zile.

Happy Week-end” va aduce în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 11.00, toate informațiile adunate ale fiecărei rubrici. Timp de două ore vor fi prezentate toate noutățile despre muzică și cărți, vor fi adunate toate rețetele culinare sau toate exercițiile recomandate de Carmen Brumă.

O altă premieră a acestei toamne este serialul american „Hart of Dixie – Dr Hart in Bluebell”, a cărui premieră va avea loc luni, 5 septembrie de la ora 22.30.  Ce se întâmplă când un chirurg din New York ajunge să lucreze ca medic într-un orășel mic și uitat de lume? Față in față cu probleme total neasteptate și aparent fără rezolvare, frumoasa Zoe Hart găsește mereu, cu farmec și noroc, cea mai bună soluție. Întreaga sa călătorie, pe care telespectatorii o pot urmări de luni până vineri de la 22.30, are un singur scop – să-și găsească bărbatul visurilor sale.

„Motive”, unul dintre cele mai de succes seriale polițiste ale ultimilor ani, debutează la Happy Cahnnel luni, la ora 00.30. Cu o structură atipică, anchete și investigații criminalistice, serialul îi va ține în suspans pe telespectatorii Happy Channel de luni până vineri , de la ora 00.30.

Tot în această toamnă vin și noutăți din zona telenovelelor sud-americane.  În septembrie, Happy Channel va difuza „A que no me dejas” (Te provoc sa ma parasesti), o producție Televisa  cu Arturo Penice, Camilla Sodi, Osvaldo Benavides și revenirea extraordinară a Leticiei Calderon, vestita Esmeralda. O poveste incitantă în care lupta pentru putere, invidia și egoismul vor marca tragic iubirea profundă dintre Paulina și Adrian. Este pentru prima oară când o telenovelă mexicană va avea două sezoane. Surprizele continuă și în octombrie, când Natalia Oreiro vine la Happy Channel în comedia romantică „Solamente Vos” (Doar tu!). Producția marchează de altfel întoarcerea în televiziune a îndrăgitei actrițe.

 

×