x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Happy Channel - lider de audiență la nivelul nișei dedicate femeilor, pe targetul Femei18-49 Urban

Happy Channel - lider de audiență la nivelul nișei dedicate femeilor, pe targetul Femei18-49 Urban

28 Feb 2017   •   17:20
Happy Channel - lider de audiență la nivelul nișei dedicate femeilor,  pe targetul Femei18-49 Urban

Happy Channel dă startul primăverii cu serialul turcesc “Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season” aka “Kiraz Mevismi”), care a fost lider de audiență pe nișa postului de televiziune

 

 

La aproape un an de la lansare, Happy Channel continuă ritmul ascendent și înregistrează audiențe extraordinare la nivelul tururor sloturilor importante, pe nișa dedicată femeilor cu vârste cuprinse între 18 și 49 ani din mediul urban.

 

Așadar, ziua de luni, 27 februarie a fost marcată de audiențe spectaculoase pentru Happy Channel, după cum urmează:

 

  • La nivelul întregii zilei, Happy Channel a înregistrat 0.3 puncte de rating și 1.7% share, în timp ce Acasa TV a obținut doar 0.2 puncte de rating și 1.0% share.

 

  • În Prime Time (19:00 - 23:00), Happy Channel a obținut 0.9 puncte de rating și 1.9% share, devansând principalul concurent, Acasa TV, care a atins doar 0.4 puncte de rating și 0.9% share.

 

  • În Access (16:00 - 19:00), Happy Channel a obținut 0.6 puncte de rating și 2.5% share, fiind urmat de Acasa TV cu 0.3 puncte de rating și 1.4% share.

 

  • În Day Time (10:00 - 16:00), Happy Channel a înregistrat 0.3 puncte de rating și 2.4% share, în timp ce Acasa TV a obținut 0.1 puncte de rating și 0.8% share.

Serialul “Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season” aka “Kiraz Mevismi”), care a avut marea premieră ieri, de la 20:00, a adus în fața micilor ecrane un număr impresionant de telespectatori. Primul episod din noul serial turcesc a fost lider de audiență pe nisa dedicată femeilor cu 0.7 puncte de rating și 1.6% share. “Sezonul Cireșelor” spune povestea romantică presărată cu momente de umor dintre Öykü (Özge Gürel) și Ayaz (Serkan Çayoğlu).

 

Iar episodul de ieri din “Love Story” (“O poveste de iubire”), al cărui final se va difuza pe 3 martie, de la 21:00, pe Happy Channel, a ținut în fața televizoarelor happy telespectatorii, obținând 1.2 puncte de rating și 2.6% share, fiind lider pe nișă.

 

Emisiunea COOLturală “Happy Day”, prezentată de Criss și Vlad, care s-a difuzat de la 16.30 la 17:00, a obținut de asemenea audiențe foarte bune, 0.3 puncte de rating și 1.8% share pe nișa dedicată femeilor cu vârste cuprinse între 18 - 49 ani.

 

 

În această primăvară, pe Happy Channel va avea premiera primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”, filmat integral cu telefonul mobil, din distribuția căruia fac parte: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Virginia Rogin, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Bubu (Mihai Cernea), Andreas Petrescu, Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru și Ada Dumitru.

 

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

Target: Femei 18-49 Urban

 

×
Subiecte în articol: happy channel