x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Happy Day și Happy Night aduc cele mai bune informații COOLturale!

Happy Day și Happy Night aduc cele mai bune informații COOLturale!

19 Oct 2016   •   18:17
Happy Day și Happy Night aduc cele mai bune informații COOLturale!

Joi, 20 octombrie, de la 8:30, pe Happy Channel, telespectatorii pot urmari o nouă ediție a emisiunii Happy Day, ce îi pregătește pentru un weekend minunat de toamnă.

 

Ce poate fi mai delicios ca o porție de pere pasate, o rețetă pregătită cu măiestrie de Olguța Iliescu?!… ce vine la pachet cu informațiile prețioase din rubrica “Slăbește-mă, Brumă”.

 

Așa cum și-au obișnuit telespectatorii, Criss, Vlad și Rapha pun COOL în cultură și vin cu noutăți despre “Alcool”, o piesă de teatru în regia lui Mihai Măniuțiu, ce se joacă la Teatrul Nottara.

 

Cum weekend-ul este foarte aproape, Happy Style by Criss prezintă tendințele makeup-ului de seară. Așadar, mâine, de la 23.20, la Happy Night, telespectatoarele vor afla tipsuri despre cum să se aranjeze cu stil la petrecerile și evenimentele speciale la care vor participa.

 

Carmen Brumă stă de vorbă cu dr. ortoped Vlad Petrescu despre problemele la genunchi. Care sunt cauzele durerilor de genunchi, dar și cum se tratează, cei din fata micilor ecrane vor afla mâine seară, la Happy Night! Tot atunci se vor delecta cu secvențe din filmul de Cannes, “Juste La Fin Du Monde”, doar pe Happy Channel!

×