x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Horia Brenciu revine la “Te cunosc de undeva!”

Horia Brenciu revine la “Te cunosc de undeva!”

17 Apr 2015   •   11:33
Horia Brenciu revine la “Te cunosc de undeva!”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Sâmbătă, 18 aprilie, la “Te cunosc de undeva!”, Horia Brenciu vine să cânte cu prezentatorul Cosmin Seleși. Cei doi au pregătit mai multe melodii, pe care le vor interpreta acompaniați de HB Orchestra. De asemenea, cel de-al doilea moment special al serii îi va avea în centrul atenției pe Andreea Bălan și tatăl ei, Săndel. Cei doi vor cânta în duet, transformați în Romina Power și Al Bano.

Concurenții și-au pregătit și în această săptămână perucile, tocurile, unghiile și genele false pentru noi transformări. Deși îi este foarte frică de reptile, Lidia Buble va cânta purtând pe umeri un piton de 20 de kg și 4 metri lungime, precum Inna în clipul piesei “Diggy Down”. Pentru transformarea ei în Tarkan, Oana Sîrbu și-a comandat în Turcia niște cinele de pus pe degete. Acestea seamănă cu niște castaniete și sunt făcute din metal. Tot sâmbătă seara, Cezar Ouatu îl va imita pe Joe Cocker, Liviu Vârciu pe celebra cântăreață de muzică lăutărească Gabi Luncă, iar Daniel Iordăchioae pe Cesaria Evora, “diva desculță” originară din Insulele Capului Verde.

Andrei Ștefănescu și Kamara, de la Alb Negru, vor fi pentru o seară cei doi componenți ai trupei olandeze BZN, Raluca și Denisa Tănase de la Bambi vor purta costumele populare, transformate în Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, iar Alina Eremia o va imita pe energica Pink.

Cine va fi câștigătorul celei de-a zecea ediții, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 18 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

×