x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Horia Brenciu și orchestra sa, în juriu la ”Chefi la cuțite”: ”Știam eu de ce am ținut cură de slăbire”

Horia Brenciu și orchestra sa, în juriu la ”Chefi la cuțite”: ”Știam eu de ce am ținut cură de slăbire”

25 Dec 2018   •   18:00
Horia Brenciu și orchestra sa, în juriu la ”Chefi la cuțite”:  ”Știam eu de ce am ținut cură de slăbire”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

O nouă ediție ”Chefi la cuțite” va fi difuzată de Antena 1 în seara de Crăciun, pe 25 decembrie, de la 20:00. Cea de-a patra confruntare pe echipe va fi jurizată de această dată de Horia Brenciu și orchestra sa.

”Culori în farfurie” este tema primei probe, iar cel care alege culorile și le repartizează pe celelalte echipelor concurente este chef Florin Dumitrescu, pentru că în Ajun el a câștigat confruntarea pe echipe. ”Culori în farfurie poate pune oricine, dar trebuie să aibă și gust”, este de părere chef Sorin Bontea.

În seara de Crăciun, invitați să deguste și să jurizeze farfuriile celor trei echipe sunt Horia Brenciu și orchestra sa. Chef Florin Dumitrescu este convins că are un avantaj, pentru că le știe gusturile: ”Sunt niște oameni foarte interesanți, foarte frumoși. Dar eu îi știu și culinar! Se așteaptă la mâncare normală, pe care să o poată recunoaște.”

Ca niște adevărați gurmanzi, Horia Brenciu și colegii săi știu să aprecieze preparatele colorate care le sunt puse în față:  ”De-aia am ținut eu cură de slăbire, știam că vin la ”Chefi la cuțite”. Haideți să mai lăsăm ceva în farfurie, iubiții mei colegi, suntem oameni civilizați”, glumește Horia Brenciu.

Ce farfurii vor alege invitații speciali, cine va câștiga a patra confruntare pe echipe, care vor fi trupele ce intră la duel și care va fi verdictul plin de tensiune al testului individual, telespectatorii pot urmări marti,  în seara de Crăciun, într-o nouă ediție specială ”Chefi la cuțite”, de la 20:00.

×